woensdag 17 november 2010

Geboortekaartje

Hallo allemaal,

Na een aantal dagen zonder internet kan ik eindelijk weer wat op mijn blog zetten.
Toch heeft het hebben van geen internet ook wel voordelen. Ik had nu tijd genoeg om rustig een geboortjekaartje te maken. En dat is ook best wel lekker. Ik heb op mijn werk af en toe wel even een kijkje genomen op enkele blogs. Helaas was er toen geen tijd om reacties te plaatsen. Maar vanaf nu ben ik er weer. Ik had al bijna afkick verschijnselen. Hahaha.

Dit geboortjekaartje heb ik gemaakt voor een collega van mijn man. Ik had een leuk voorbeeldkaartje gezien in het Magnolia Magazine gezien, die ik eigenlijk na wilde maken. Maar natuurlijk is het kaartje toch weer heel anders geworden dan het voorbeeld.
Dit keer heb ik ook de binnenkant van de kaart gescrapt. In de blauwe cirkel heb ik onze felicitaties geprint. En achterop de kaart heb ik een afdrukje gemaakt van mijn nieuwste stempel. Deze stempel heb ik op de Krea doe gekocht. Met de computer heb ik mijn eigen naam erin geplakt. Helemaal leuk vind ik hem.
Ik wil binnenkort ook nog graag een andere naamstempel bestellen.
 Maar voorlopig ben ik erg blij met deze naamstempel.

Nu ga ik nog even lekker aan het werk met de andere spulletjes, die ik gekocht heb op de Krea doe. Samen met Patricia ben ik daar afgelopen vrijdag geweest. Het was super gezellig en natuurlijk heb ik weer veel te veel geld uitgegeven. Maar ach ik ben er wel ontzettend blij mee.
Leuk dat je weer even langs kwam. Ik wens jullie allemaal een fijn weekend en tot snel.

Groetjes Mirande


6 opmerkingen:

 1. Hallo Mirande,
  Het is een super schattige kaart geworden. De kleuren die je gebruikt hebt, de binnenkant, de naamstempel - allemaal leuk!!

  Fijn dat je weer 'online' bent. Ik ken wel het gevoel van 'weinig tijd voor andere dingen hebben' als ik aan het bloggen ben...(-;

  Fijne avond nog,
  groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hayy

  we hadden volgens mij nix afgesproken toch?
  ja dat we na de creadoezo snel mogelijk zouden afspreken....
  zou eventueel morgenavond wel kunnen?
  kunnen we even bij kletsen over de creadoe!!
  vind je naam stempel super! (je kaartje ook hoor)!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kaartje Mirande! Heel erg mooi gemaakt!
  Liefs, Marit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief kaartje heb je gemaakt met lieve zachte kleurtjes. Mijn kaartje had ik al een tijdje af, toen had ik de naamstempel nog niet.
  Grt Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, dezelfde smaak...ja dat klopt wel!!
  Deze is ook echt weer een toppertje geworden!!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel lief kaartje!
  Wat mooi gedaan met de naamstempel!
  Groetjes marion

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande