vrijdag 11 november 2011

Label Kerstkaart


Hallo allemaal,

Wat leuk dat ik er weer een paar nieuwe volgers bij heb. Welkom op mijn blog. Ik hoop dat jullie wat leuke ideetjes bij mij kunnen opdoen. En ik kom zeker snel een keertje op jullie blog kijken.


Ik zie iedere keer van die leuke kaartjes in allerlei bruintinten voorbij komen dat ik nu echt de tijd heb vrij gemaakt om dit ook eens te gaan proberen. Ik heb een van mijn nieuwste Magnolia afdrukjes hiervoor gebruikt. Ik vind de nieuwe kerstserie weer zoooo lief.
Het is de eerste keer dat ik een labelkaart gemaakt heb. Ik heb nog zo veel nieuwe dingen op mijn scrap to do lijstje staan, dat ik dacht, ik ga maar eens wat dingen combineren. Dan wordt mijn to do lijstje in ieder geval iets korter hahaha.
Ik vond het weer super om hier mee bezig te zijn. Gelukkig komt mijn inspiratie en zin om te scrappen weer terug en ben ik weer lekker bezig.


Het papier wat ik gebruikt heb ik van Maja Design. Ik blijf het gewoon supermooi papier vinden en jullie zullen het vast nog wel vaker voorbij zien komen. Voor een vriendin (Bianca herken je je eigen scrapcreatie?) moet ik het kastje achter de kaart nog verder pimpen maar ik vond het wel leuk om het kaartje op deze manier te fotograferen. Ze passen perfect bij elkaar.
Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend.

Groetjes Mirande

12 opmerkingen:

  1. Lief kaartje.
    Ik houd ook wel van die bruintinten.

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi Label Mirande! En ja, dit papier blijft super om te gebruiken! Fijn weekend. Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een supermooi label!!! Prachtig papier is dat hè!!
    Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog!!!!
    Wil je me anders even mailen?? Ik zocht hier op je blog al je email maar kon het niet vinden... de enige creatables die ik op mijn kaartje heb gebruikt zijn de takjes en de bloemetjes.. en daar zit geen embossingrandje aan dus ik weet niet helemaal wat je bedoel... als je op mijn fotootje klik kom je op m'n profielpagina en daar staat een link naar m'n mail, ik hoor wel wat je precies bedoel.

    groetjes Arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ach wat een schatje Miran. Deze heb ik gisteren niet gezien toch??. Ik ben ook erg gek van bruintinten zoals je weet, dus ja ik vind deze super!! En wat zie ik nou, je hebt een ander blog. Erg leuk. En ook een mooie foto bovenaan, dus het is je toch gelukt? het ziet er erg mooi uit. Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja wat een prachtig labelkaartje heb je gemaakt! Ziet er schitterend uit!
    FIjn weekend.
    Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hi Mirande, wat is je label leuk! Labelkaarten zijn heerlijk om te maken. En dat kastje erachter is ook fantastisch zonder dat ie af is. Ben benieuwd hoe het wordt. Papier van Maja is ook ALTIJD mooi. Het blauw/witte papier dat ik nu gebruikt heb is ook van hun. Groetjes, Nathaly

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hai Mirande,

    wat een prachtige creatie is dit geworden heel leuk in die bruin tinten. Je hebt je blog ook opnieuw gepimpt in het bruin heel leuk zo.
    Jammer dat wij elkaar mis gelopen hebben op de beurs.

    Liefs, Lieb

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuk label en prachtig kastje !
    Liefs
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Mirande,

    leuk dat je twee wensen van je to do list combineert! Ik vind de bruintinten van je labelkaart heel mooi. En prachtig ingekleurd ook.
    Je blog vind ik helemaal super! Die mooie foto van jou bovenaan, echt een blikvanger, zeg!
    Het feest van mijn ouders was inderdaad vandaag. De echte trouwdag is 19 december, dus eigenlijk twee keer feest, maar dan alleen met de kinderen. Vandaag was het heel bijzonder.
    Een warme dag, ondanks de kou buiten!

    Groetjes en fijn weekend verder,

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. hallo Mirande,
    leuke foto heb je van je zelf op de blog. stralend!!

    mooie label gemaakt en het kastje zo mooi opgepimpt.
    prachtig papier gebruikt.
    groetjes Dora

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een prachtige tag Mirande.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande