zondag 13 november 2011

Mijn scrapkamer is klaar!


Hallo allemaal,

Ja, eindelijk is mijn scrapkamer klaar!
Jullie hebben er even op moeten wachten. Maar wat kost het enorm veel tijd om een scrapkamer goed en netjes in te richten. En wat heb ik onwijs veel spullen. Schandalig gewoon. Ik heb de laden echt verschillende keren opnieuw moeten opruimen en nog ben ik niet helemaal tevreden. Dus na lang wikken en wegen toch weer naar de Ikea voor wat extra kasten en dit is het resultaaat.




Op deze manier heb ik een groot deel van mijn mooiste lintjes opgeruimd. Het ziet er leuk uit vind ik zelf en het werkt heel prettig. De rest van mijn lintjes heb ik zo netjes mogelijk opgeruimd in een la.
 Zie de foto hieronder.


Mijn bureau had ik in eerste instantie al weggegeven aan mijn broer omdat ik een hele grote bureautafel van mijn werk mee mocht nemen. Maar helaas de tafel was iets te groot voor dit kleine kamertje. Ik heb de tafel dus maar terug geruild voor mijn oude vertrouwde bureau. Maar nu ik de laden heb ingedeeld in aparte vakken ben ik toch wel heel blij met mijn bureau.
Ik ben zoo blij met mijn eigen scrapkamertje. Soms is het wel wat ongezellig voor Raymond maar ik vind het wel heel handig dat ik alle rommel kan laten liggen om gewoon even wat anders te gaan doen.  Heerlijk. Niemand die er wat van zegt. Ik trek de deur achter me dicht en ga. En wanneer ik er zin in heb ga ik lekker verder waar ik gebleven ben. En zo ziet het er dan soms uit....
Ooooo, wat erg hé? Maar het kan nog veel erger hoor!


Groetjes Mirande

16 opmerkingen:

  1. Jee wat een zaligheid je eigen kamer.
    Zo netjes ingericht.
    Zit er hartstikke tof uit Mirande.
    Geniet er heerlijk van en ik denk dat Raymond met jou niets te klagen heeft hoor.

    Liefs, Lieb

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt heel gaaf je eigen scrapkamertje Mirande!
    Wat netjes zeg....enne noem jij dat een rommel als je bezig bent...valt reuze mee hoor ik maak meestal een grotere puinhoop.
    Wat leuk bedacht voor je lintjes!
    Fijn dat jullie zoveel kamertjes in huis hebben voor de kids en ook nog voor jezelf.
    Veel scrappen plezier in je mooie scrapkamertje en dat gaat zeker lukken.
    Lieve groetjes Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtig "nestje" heb jij daar! Reuzegezellig is dit, ik ben ook bij de bofkonten die zo'n eigen stekkie hebben en ik zou het niet meer willen missen!!
    Veel plezier!
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat super zeg, heerlijk zo'n eigen kamertje!!!! Héél veel plezier en heerlijke hobby-uurtjes wens ik je daar toe!!!!
    Enneeeh je bende valt reuze mee hoor!! Het was bij mij van de week zo'n rotzooitje dat ik m'n spulletjes niet eens meer kon vinden...... eerst maar eens wat opgeruimd....
    Wat betreft het inkleuren met rood: deze digi had ik ingekleurd met derwent potloden, ik hou m'n kleurenkaart naast het papier en kies de kleuren die er het dichtst bij in de buurt komen en die meng ik dan een beetje door elkaar aan de buitenrand en doezel ik naar het midden... ik hoop dat je er wat aan hebt?

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een heerlijk kamertje voor je,reuze gezellig en netjes.
    Meis het is zo fijn zelf een kamer te hebben,heb je geen zin meer,hup deur dicht morgen verder.
    Dat doe ik ook.
    Veel knutsel plezier erin.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hier mag je super trots op zijn, Mirande. Heerlijk, een eigen kamer. Mooie rustige kleuren heb je gebruikt!

    Je nieuwe bloglayout past er helemaal bij (-:
    Mooie foto van jou!!!

    Veel plezier in je nieuwe kamer!
    Groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nou Mirande dat ziet er supers uit zeg! Wauw, een eigen scrapkamer, dat is toch echt helemaal geweldig lijkt me! Heb ook pas mijn kast opgeruimd en ik werd er helemaal kriegel van! Pfffffff wat veel spullen kan iemand verzamelen zeg! Maar ook ik heb de boel aardig op orde. Maar zo mooi als jij..............nee, dat dan weer niet hoor. Heerlijk werken zal het voor je zijn, alles lekker overzichtelijk! Fijne avond nog. Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Miran,

    wat een superkamer! Heerlijk om gewoon alles te laten liggen en de volgende dag verder te gaan! En je hebt een boel kastruimte zeg! Daar zul je vast heel veel gaan zitten scrappen en genieten.
    Ach en Raymond zal straks met het nieuwe voetbalseizoen toch vaak voor de tv te vinden zijn en dat vind jij weer minder........ieder zijn ding toch?
    Groetjes en tot morgen!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Miran,
    Toen ik de eerste foto's zag dacht ik ja ja die heeft eens even flink opgeruimd voor de foto..zo zag het er laatst niet uit toen ik er was.
    Maar de laatste foto toont de realiteit, hihi!
    Geniet lekker van je plekkie...heerlijk om zo je spullen op te kunnen ruimen, en om je spullen te kunnen showen. Ik vind die vakken zo gaaf!!
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh wat ziet ie er gaaf uit! Echt supertof hoor zo'n eigen ruimte! Heerlijk lijkt me dat om alles te kunnen laten liggen. geniet er maar flink van en dat er maar mooie dingen gemaakt mogen gaan worden :)

    annika

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wow, wat heerlijk moet dat zijn! Ik heb ook wel een eigen tafel in een kamer, maar dat ziet er echt niet zo keurig uit hoor... en de kids spelen daar ook met lego en de dinoberg, haha! Je snapt natuurlijk wel dat de verwachtingen nu hooggespannen zullen zijn!
    Geniet er maar lekker van, enne Raymond heeft toch Sport 1/Eredivisie Live of iets dergelijks ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een schitterend plekje heb je nu om te scrappen, echt super. En wat geordend allemaal......... is bij mij toch ietsie anders hoor. En dat wij, scrappers, veel spullen hebben??........... daar heb ik geen last van hoor........ whahaaaaa

    Geniet van je eigen plekje.

    groetjes
    Gerdie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wow, Mirande, echt heel erg gaaf!!!!
    Heel leuk om te zien, en heerlijk zo'n plek waar je lekker alleen kunt zitten!
    (Kunnen wij hier alleen op de w.c.....)
    Ook heel leuk, dat kastje met de lintjes, erg mooi!!!
    Groetjes marion

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wat een mooie scrapkamer heb je. lekker veel bergruimte.de kleuren op de muur zijn ook erg mooi. en het idee van je lintje vind ik super gevonden.
    ik heb ook een eigen scrapkamer, maar die ziet er niet zo mooi uit als die van jou. en ik moet hem ook nog delen met mijn bed :)
    oh je de rommel op je buro valt ook reuze mee vind ik.
    groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heeerlijk zo'n eigen knutselkamertje. Daar droom ik nog wel eventjes over ;) Inderdaad ideaal dat je niet elke keer alles hoeft op te ruimen. Dan begin je ook makkelijker even tussendoor ergens aan.

    En wat heb je veel en mooie spulletjes!! Vooral dat kastje waar die lintjes uitsteken vind ik erg leuk :)

    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande