zaterdag 31 december 2011

Verjaardagenkalender voor oma






Hallo allemaal,

Het nieuwe jaar begint bijna en Mirande is weer bezig met het maken van kalenders. Ik vind dit altijd erg leuk om te doen.

Dit keer heb ik een verjaardagenkalender gemaakt voor oma. Tijdens oma's verjaardag hebben we een picknick gehouden in het bos. Tijdens deze picknick zijn er heel veel foto's van de kleinkinderen gemaakt. Veel van deze foto's heb ik op deze kalender verwerkt.
Op mijn werk hadden we een kalender cadeau gekregen. Dit was een leuk modelletje. Ik de kalender even mee  naar huis genomen om het modelletje na te maken. Hij is wel wat groter geworden dan het voorbeeld omdat ik er anders geen foto's op kwijt kon.




Ik heb papier gebruikt van Happy Together. De kalenderbladen zijn gemaakt van wit cardstock. De maten zijn 12 bij 17 cm.
Ik heb alle dagen van de maand uitgeprint op wit cardstock. Alle randen heb ik geinkt met distress inkt; Vintage Photo. Daarna heb ik de foto's op de kalender gescrapt. Ik heb alle maanden gemaakt met de lettermal van Tim Holtz. Verder heb ik op iedere pagina een bloemetje met een paar swirls verwerkt. Het bloemetje is van Joy en de Swirls zijn van Marianne Design. Patricia bedankt voor het lenen van de swirls. Ze zijn zoo leuk! De maandbladzijden heb ik op een soort standaard vastgemaakt met ringen en de bind it all. Een paar lintjes aan de ringen en mijn kalender was af.  En zo ziet de rest van de kalender eruit.

Ik heb weer heel wat foto's gemaakt omdat  jullie graag iedere maand wilde laten zien. Veel kijkplezier en ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn kalender vinden.

Bij deze wil ik iedereen heel erg bedanken voor de bezoekjes aan mijn blog het afgelopen jaar. Ik lees jullie reacties altijd met plezier en haal enorm veel inspiratie uit de blogs van jullie. Hopelijk zullen we elkaar het komende jaar weer inspireren en motiveren om weer heel veel mooie nieuwe scrapcreaties te maken.
Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaar wisseling en tot volgend jaar!
Groetjes Mirande







17 opmerkingen:

  1. Oh wat leuk zeg! Ik heb ook zin om kalenders te gaan maken als ik dit zo zie! Ga ik misschien ook wel echt doen ook! Geweldig deze inspiratie, dank je wel! Het ziet er werkelijk prachtig uit. Fijne jaarwisseling en een goed 2012!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je dit schitterend gemaakt Miranda.
    Dat zal oma zeker leuk en blij mee zijn.

    Fijne jaarwisseling en een gezond 2012.
    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schitterend Mirande. Ik wil je een rustige jaarwisseling wensen en voor 2012 veel geluk en gezondheid.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een perfect project om het jaar mee af te sluiten :-) Erg mooi gemaakt. Jij ook een heel gelukkig nieuwjaar gewenst!
    Hugs Ing

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw echt een prachtige kalender Mirande dat was veel werk!
    Daar zal oma de koning(in) te rijk mee zijn!
    Wat een stel prachtige kleinkinderen iets om trots op te zijn hele mooie foto's en ook mooi gescrapt!
    Ik wens jou en je familie ook een fantastisch gezond en creatief 2010 toe en dat we elkaar nog maar veel mogen inspireren.
    Ook nog extra bedankt voor je lieve reakties, mailtjes en kaartje " vorig" jaar !
    Geniet nog van een heerlijk weekje vakantie!
    Dikke knuffel Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een geweldig kado voor oma!! Ik heb er ook 1 gemaakt, met snapfish, LOL. Die kan dus duidelijk niet tippen aan jouw prachtige kalender, maar oma was er evengoed blij mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Miran, allereerst de beste wensen voor 2012. Hebben jullie het leuk gehad??
    Je kalender had ik al grotendeels gezien. Hij is echt heel mooi geworden. Je doet de opa's en oma's altijd zo'n groot plezier met zo'n kado.
    Tot gauw groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Superleuke kalender Mirande! Heel mooi gemaakt. Erg leuke foto's en heel gaaf papier. Ik wens jou ook alle goeds voor 2012. Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Miran,

    ik sta echt versteld na het elzen van je berichtje. Ik weet nog dat je vroeg of je de kalender even mee naar huis kon nemen om hem na te maken. Dat is nog heel kort geleden.....Hoe doe je dat?? Hij is supergaaf geworden! Deze wordt natuurlijk heel erg gewaardeerd en zal wel een ereplaatsje krijgen bij oma.
    Fijn dat je zo lekker aan het scrappen toekomt. Ik ben ook wel bezig, maar er lagen een boel klussen te wachten. Ik scrap tussendoor wat kaartjes, maar kom nog steeds niet aan de wat grotere projectjes toe.
    Groetjes!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. waaaaauw!!! Echt supermooi gemaakt. Daar zal oma onwijs blij mee zijn, dat kan niet anders :)

    Nog de beste wensen voor 2012 trouwens!

    liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat een goed idee zeg erg leuk hoor

    Als ik niet zo vals zou zingen,zou ik op mijn fietske springen,om bij jou aan te bellen en mijn wensen al zingend te vertellen ik doe het nu met dit bericht in de vorm van een gedicht...een goede gezondheid veel liefde en geluk dan kan 2012 niet meer stuk xxxx
    liefs Akkina

    BeantwoordenVerwijderen
  12. daar is oma vast super blij mee hij is super mooi geworden wat een werk ;)

    gr patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Mirande,

    nog even ik hier. Weet niet of op je op je mail kijkt ivm de vakantie.
    Ik heb bij scrapcorner gekeken en ik wilde een stempel met een gewone Nederlandse tekst. Dan staat er een dier bij en dat wil ik niet. Ik heb inmiddels die andere besteld. Bedankt dat je nog aan me dacht!

    Groetjes en een fijn (feest?)weekend,

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. OOoh die is gaaf geworden! Daar zxal oma vast heel blij mee zijn, zo alle kleinkinderen bij elkaar!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wwooow, deze kalender is supertop! Ik denk dat oma dit ook vindt, al haar kleinkinderen op de foto (?) Mooi gemaakt!

    Sorry, voor mijn afwezigheid, heb twee weken blogpauze gehouden en was voor kerst ook niet echt trouw in mijn reacties.
    Daar gaat verandering in komen (-:
    Fijne zondag,
    groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Mirande,

    Bedankt voor je berichtje op ons blog en nu even tijd om over tehoppen naar jou blog. Wat een supermooie kalender is dit, zoveel mooie details en leuke foto's. Nou denk dat oma hem geweldig vindt!!! Wij gaan jou ook volgen en komen zeker nog eens kijken.

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  17. HOI MIRANDE
    BEDANKT VOOR HET KOMMENTAAR OP MIJN BLOG INVERBAND MET DE DOOS
    IK HEB DE DOOS ZELF GEMAAKT HOOR
    4X CHIPBOARD 2MM DIK 20CM OP 20CM VOOR DE WANDEN EN NOG EEN VOOR DE BODEM DEZE ZIJN MET SCHARNIEREN AAN ELKAAR BEVESTIGD HET DEKSEL IS IETS GROTER GEMAAKT DAN DE BODEM
    EN DAAR HEB IK EEN MINI BOEKJE IN GE MAAKT MAAR DIT KUN JE ZELF ZO GROOT MAKEN ALS JE ZELF WILT
    BEKIJK MIJN FOTO'S MAAR GOED EN JE ZULT HET WEL BEGRIJPEN DENK IK
    GROETJES AKKINA

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande