woensdag 14 december 2011

Voor jou


Hallo allemaal,

Ik ben gisteravond weer de hele avond bezig geweest met mijn upload probleem. Met behulp van de tip van Sieta heb ik geprobeerd om mijn probleem op te lossen. Sieta, bij deze heel erg bedankt voor je tip.  Maar helaas ik krijg het echt niet voor elkaar. Voorlopig heb ik dus geen leuke foto bovenaan mijn blog en kan ik ook niet meedoen met jullie leuke candy's. Ik moet er eerst achter komen hoe ik bij deze opties weer foto's kan up-loaden. Mocht er toch nog iemand zijn die mij wel verder kan helpen dan hoor ik dat graag.
Ik baal er echt enorm van en de zin om te bloggen was ook even ver te zoeken. Maar goed gelukkig kan ik wel gewoon berichtjes plaatsen.

Voor de juf van Lars heb ik dit leuke tasje gemaakt.  Na een half jaar invalwerk te hebben gedaan bij mijn zoon in de klas stopt het werken in groep 3 nu voor haar. Heel erg jammer want Lars is echt dol op haar. Maar goed ook aan leuke tijden komt een eind. De juf, die met ziekteverlof was, is ook erg lief hoor.

 Het modelletje heb ik al eens eerder gebruikt. Het tasje heb ik gemaakt een witte basis. Verder heb ik de kerstlijn van Maja Design gebruikt. Geweldig papier! Ik vind zelf de kleurencombi bruin blauw zo ontzettend mooi. In het tasje heb ik wat lekkere chocolaatjes en een lekkere douchegel gedaan. Een lekker verwen pakketje als dank voor de leuke tijd, die Lars bij haar in de klas gehad heeft.


Op de achterkant heb ik een tekstje geprint op een nestabilitie om haar te bedanken. Dit heb ik verder aangekleed met enkele sneeuwsterren.

De juf was er erg blij mee. Maar ik ben ook wel heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Door de blogproblemen en de kerstdrukte op school ben ik niet toegekomen om een blogrondje te doen. Hopelijk komt het er vanavond wel van.
Ik wens jullie een hele fijne knutselavond toe en tot snel maar weer.

Groetjes Mirande

10 opmerkingen:

  1. Je tasje is erg leuk Miran. Bruin blauw zijn ook mijn favoriete kleuren. Ik hoop dat je blog probleem snel is opgelost. Ik zal Marion vanavond even vragen...ik ga nu snel. Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er mooi uit! Dat kan alleen maar gewaardeerd worden. Succes met je blogprobleem. Ik hoop echt dat het je snel lymfklier op te lossen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. aargh. Ik heb computerproblemen. Gebruik vaak de iPad om blogs te bezoeken en die maakt er af en toe hele andere woorden van. Sorry! Ik bedoel natuurlijk dat ik hoop dat het je snel lukt om het op te lossen. . .

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig gemaakt Miranda,lief die stempel,mooi papier en kleuren.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een super mooie tasje! Het bruin en blauw vind ik ook een hele mooie combi! Een heel leuk cadeautje!! Ik hoop ook voor je dat je computer problemen snel opgelost zullen zijn, het is erg vervelend als de dingen niet werken zoals ze moeten doen. Succes! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Miran,

    wat balen voor je dat gedoe met die foto's. Ik heb er geen idee van hoe dat verholpen kan worden, maar ik snap dat het blogplezier even op een laag pitje stond/staat.
    Dit tasje voor de juf van Lars is heel erg leuk! Goed idee om er een klein verwenpakketje in te doen. Dat verdient zo'n lieve invaljuf zeker!
    En het blauw met bruin is heel mooi, inderdaad. Ik ben even een rondje blog aan het doen, want ik heb 0,0 inspiratie voor een kaart voor mijn ouders voor a.s. maandag.....zucht....wel een superleuke afbeelding, maar nu de kaart nog.
    Wie weet na wat blogs te hebben bekeken, komt het weer.
    Groetjes,

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo Mirande,
    Ja, als het niet meezit met de pc brengt dit inderdaad ergernis mee. Toch heb je een leuk tasje kunnen posten. Kan me goed voorstellen dat de juf er blij mee was en je zoontje zo fier als een gieter om zijn geschenkje te kunnen geven!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een superleuk tasje heb je gemaakt!!!
    Vervelend dat het bloggen niet goed gaat, misschien kan je je vraag neerleggen bij de helpdesk? In je dashboard bovenin staat problemen melden en een helpknop, misschien kunnen zij je helpen? Succes!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een ontzettend leuk tasje, mooi model ook. Kan me goed voorstellen dat de juf er blij mee was. Met je blog problemen kan ik je helaas niet helpen, hoop dat je er snel uit komt.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat lief van je om dit te geven!
    Leuk dat Lars zo'n goede invaljuf had heel belangrijk in groep drie voor een goede start.
    Leuk nu kan Lars al een stuk lezen dus.
    Als juf toch apart als het om je eigen kind gaat vind je ook niet?
    Lieve groet Maia

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande