zondag 18 maart 2012

Geboortekaartje

Hallo allemaal,
Bedankt voor al jullie leuke reacties op mijn piratenschatikist.
Enkelen vroegen ook hoe het nu met me gaat. Het is nu zes weken geleden dat ik die infectie aan mijn evenwichtsorgaan kreeg. Ik ben intussen steeds minder vaak duizelig. In en rondom mijn huis red ik me aardig. Ik ben niet zo snel duizelig meer, al ben ik wel snel moe. Wanneer ik iets meer  ondernemen buitenshuis dan valt dat iedere keer ontzettend tegen. Ik word dan toch weer duizelig, al trekt het wel weer sneller weg. Twee weken geleden heb ik nog contact gehad met de huisarts, zij wil me deze week doorsturen naar de kno arts voor nader onderzoek omdat het toch wel erg hardnekkig is. Ben benieuwd wat er uit komt. Ik ben er na zes weken echt helemaal klaar mee en wil heel graag weer gewoon de alledaagse dingen kunnen doen. Maar zoals het nu gaat zit dat er helaas nog niet in. Balen, balen, balen dus. De arbo arts vertelde zelfs dat het wel drie maanden kan duren, dus dan ben ik nog maar op de helft.

 
Voor een oud-collega heb ik dit geboorte kaartje gemaakt. Zij is vorige week vrijdag moeder geworden van een zoon. Dit kaartje had ik al bijna klaar omdat ik eigenlijk verwachte dat mijn collega een jongetje zou krijgen. Maar zoals jullie misschien weten kreeg zij een dochter. Ik moest alleen de naam van de baby nog op de kaart zetten en een felicitatielabel maken. Ik was was dus heel snel klaar met maken van dit kaartje. Dat is ook wel eens fijn.



Het dp is van Paper and Pictures. Het is eigenlijk kerstpapier, maar ik vind het ook heel erg geschikt voor het maken van jongenskaartjes.
Zoals jullie zien heb ik de binnenkant ook versierd deze keer. Ik heb veel gewerkt met tekststempeltjes van Eline. Ze blijven leuk voor een geboortekaartje. Het labeltje heb ik gemaakt met een nestabilitie maar dit keer heb ik niet de hele nestabilitie gebruikt. Het vogeltje is ook een stempeltje. Ik heb deze nog niet vaak gebruikt maar ik vind hem wel heel erg schattig.

Onze felicitaties heb ik op een nestabilitie geprint. Door het gaatje zit een lintje dat vastgeknoopt is met een touwtje. Aan het touwtje hangt een charm, een veiligheidsspeld.
Op de achterkant van de kaart heb ik mijn eigen naamstempel gebruikt. Ik heb deze gekocht bij Scrapcorner van het geld dat ik gekregen heb voor mijn verjaardag en nu is hij er. Ik ben er helemaal blij mee.



Ik ben benieuwd wat jullie van dit geboortekaartje vinden. Ik heb net gehoord dat er weer een baby geboren is, waar ik een kaartje voor wil maken, dus daar gaan we dan maar snel mee beginnen.
Tot snel.


Groetjes Mirande

15 opmerkingen:

  1. Wat een leuke stoere jongens baby kaart.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een superleuke babykaart !
    Hopelijk voel je je snel helemaal erug top ! Veel beterschap !
    Liefs
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het een prachtige kaart. Hoop dat je snel helemaal opgeknapt bent, beterschap.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. mooie geboorte kaartje.
    en wat jammer dat het met jouw nog niet beter gaat.
    sterkte.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Superlief geboortekaartje en ik hoop dat je snel weer beter bent
    groetjes Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een ontzettend leuk geboortekaartje. Jammer dat het nog steeds niet beter gaat. Hoop dat je snel opknapt.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Mirande,

    ik heb net gisteren Casper op de foto gezien bij zijn overgrootmoeder. Wat een schatje weer.
    Je kaart is ook weer heel mooi geworden.
    En is dat je nieuwe naamstempel? Toen ik op die site keek, hadden ze deze met het blaadje niet volgens mij.
    Ik hoorde al dat je nog niet helemaal beter was. Echt balen voor je. Ik weet hoe actief en fanatiek je kunt zijn en dat is er nu nog steeds niet bij. Kalm aan maar en sterkte ermee.

    Lieve groet,

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een schitterende kaart Mirande.
    Heel veel sterkte met je gezondheid meis.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een schattig kaartje zeg, heel lief!!!!
    Wat vervelend dat je nog niet beter bent.... kan me voorstellen dat je er ontzettend van baalt... hopen dat de KNO arts je sneller op de been kan krijgen!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Balen, dat je je nog niet goed voelt. Een infectie aan je evenwichtsorgaan? Daar had ik nog niet eerder van gehoord. Lijkt mij inderdaad heel vervelend. Ben je ook misselijk?
    Ik wens je toe, dat het gauw weer helemaal goed gaat met jou, beterschap!!!

    Je kaartje is heel leuk! Mooi afgewerkt! Voorkant binnenin en zelfs de achterkant heb je prachtig versierd! Een naamstempel zou ik ook graag willen (-;
    Sterkte!
    Groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een fantastisch geboorte kaartje voor Casper hij is helemaal super. Leuk ook de binnenkant en je naamplaatje helemaal leuk. Echt iets om trots op te zijn.

    Jee ook naar dat het wel drie maanden kan duren. Getver. Sterkte bij de kno arts en maar hopen dat het bij jou eerder over is.

    Liefs, Lieb

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Vervelend vervelend vervelend dat je herstel maat niet op wil schieten. Je hebt wl een heel mooi kaartje gemaakt. Ben nu al benieuwd naar je volgende baby-kaartje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Sjonge, 3 maanden.......ik hoop dat je wat sneller opknapt dan dat hoor! Sterkte ermee.
    Het kaartje is lief maar ook stoer! Erg leuk geworden! Ook de binnenkant!!
    xxx
    Dutch Tulip
    Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Een heel lief geboortekaarte Mirande! Hele mooie chique details en ook prachtig papier. Ik hoop ook voor je dat het niet drie maanden duurt eer je weer beter bent, in ieder geval sterkte nog! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een prachtig kaartje en wat een gave naam stempel heb je zeg!
    Goh ik las bij Ger-janne dat je nog niet beter was, wat kan zoiets lang duren he!
    Volgens mij ben jij ook niet zo geduldig, ik heb het ook moeten leren hoor haha?
    Beterschap ik ga snel door naar je volgende post?

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande