maandag 5 maart 2012

Hartje




Hallo allemaal,

Bedankt voor al jullie medelevende reacties op mijn laaste post. Ik ben nu inmddels vier weken thuis en mijn herstel gaat langzaam vooruit. Ik ben niet meer de hele dag duizelig en kan soms weer wat ondernemen al moet ik me niet te druk maken want dan word ik direct weer gestraft met dat nare gevoel in mijn hoofd. Rust is de enige remedi maar na vier weken heb ik het wel een beetje gehad en wil ik wel eens weer wat gaan doen. Heel af en toe ben ik dan ook weer in mijn scrapkamertje te vinden om wat te maken.
Ik heb voor mijn ouders dit doosje in de vorm van een hartje gescrapt. Ik heb dit gemaakt voor hun trouwdag. Ze zijn al 39 jaar gelukkig getrouwd, dat is toch al een hele tijd.
Nu ik ziek ben staan ze iedere dag weer voor mij en mijn gezin klaar. Ze verdienen dus echt wel een cadeautje en een bos bloemen.. De doosjes heb ik in de valentijnstijd meerdere keren voorbij zien komen op verschillende blogs. Gelukkig waren ze bij ons in het dorp nog te koop en heeft mijn man Raymond dit doosje voor mij gekocht zodat ik het kon gebruiken voor een cadeautje ter ere van een huwelijksjubileum.

Ik heb dit doosje beplakt met pion papier. Voor het eerst heb ik een vintageplaatje van internet gehaald. Wat zijn daar veel en leuke afbeedlingen te vinden zeg. Ik denk dat ik toch vaker op deze manier ga werken. Het gaat lekker snel en het resultaat vind ik zelf erg mooi.



Ik heb het doosje verder aangekleed met wat kantjes, een hartjeskleedje, bloemetjes en hartjesspeldjes.
In nog minder dan een uur had ik dit doosje klaar maar ik vind het zelf echt heel erg mooi geworden. En wat vinden jullie ervan?
Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot snel.
Groetjes Mirande

18 opmerkingen:

  1. Leuk hoor Mirande! Erg mooi gemaakt! Mooie kleuren en superlief plaatje. Fijn dat het stukje bij beetje beter met je gaat. Doe het kalm aan. Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een pracht van een doosje is het geworden Mirande. Blij te horen dat het weer wat beter met je gaat maar doe nog maar lekker rustig aan.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Mirande, het doosje is erg leuk geworden! Fijn dat het ietsje beter gaat! Tja, een griepje op het evenwichtorgaan heb ik meer dan eens gehad, maar een infectie......dat gaat toch langer duren. Beroerd maar waar. Sterkte en beterschap hoor, heerlijk dat je ouders je zo helpen!!
    xxx
    Dutch Tulip
    Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je dit ontzettend mooi gemaakt zeg, prachtig!!!!
    Toevallig kwam mijn man zaterdag bij de kapper vandaan en hij vertelde dat de kapper zei dat hij een infectie op zijn evenwichtsorgaan had gehad en daar héél veel last van had gehad. Mijn man zei: daar heb ik nog nooit van gehoord! En ik zei dus: ja, ik wel maar wist zo 1 2 3 niet meer waar maar nu lees ik jou berichtje en wist ik het weer. Hij kon ook heel weinig, viel aldoor om... dat is toch wel héél vervelend!!! Dus doe maar rustig aan hoor, anders heb je alleen maar langer werk!! Van hem was nu 7 weken terug en hij was nog niet helemaal de oude..... sterkte hoor!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hai Mirande,

    Jee meis wat naar dat je een infectie hebt aan je evenwichtsorgaan en dat je herstel maar heel langzaam gaat. Ik hoop voor jou dat het nu steeds lekkerder met je gaat.
    Je hart voor je ouders heb je super gemaakt.
    Vind hem toppie.
    Leuk ook dat je paps en mams al zo lang samen zijn je hoort vaak anders.
    Vaders en moeders zijn goud waard dat zie je maar.

    Heel veel beterschap liefs, Lieb

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fijn te horen Mirande dat het toch, al gaat het te langzaam naar je zin vooruit gaat met je!
    Ik weet er alles van zelf wil je gewoon sneller vooruit maar bedenk dit is misschien wel een noodzakelijke rem voor ons handelen, tenminste dat denk ik in mijn geval.
    Altijd voor iedereen klaar staan, nooit NEE zeggen en vaak jezelf voorbij lopen hou ik dus duidelijk niet vol.

    Nu over je prachtige hartje...een uurtje? Dat kun jij goed, ik blijf altijd maar schuiven en twijfelen.
    Prachtig dit plaatje van internet waar vond je dat?
    Echt leuk te gebruiken voor zo'n gelegenheid!
    Fijn dat je zulke hulpvaardige ouders hebt, die verdienen dit zeker en ze zullen er ook heel blij mee zijn!
    Prachtig hoor deze stijl, van mij mag je zo wel meer dingen maken want je weet ik hou van die stijl....hoewel soms wijk ik er wel van af hoor zoals in mijn laatste post voor een 15 jarige is het niet zo geslaagd vaak.

    Rustig aan meid, dan breekt het lijntje niet en uiteindelijk komt langzaam alles weer goed.

    Dikke knuffel Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het is goed te horen, dat je je al wat beter voelt.
    Goed naar je lichaam luisteren, is het belangrijkste wat je kan doen. Wat vandaag niet lukt, komt morgen wel. Het is een heel hardnekkig virus.
    Desondanks heb je weer een prachtig hart gecreëerd.

    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtig doosje, heel mooi gedaan. En sterkte met je herstel!

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Fijn om te lezen dat het weer een beetje beter met je gaat. Soms kan herstel lang duren he.
    Ik wens je sterkte met je herstel!
    Je doosje voor je ouders is echt schitterend!!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Miranda wat heb je dit mooi gemaakt! Een hele romantische hart met mooie details!! Doe het rustig aan verder!! Sterkte ermee!

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Miran,

    ik zou bijna zeggen: welkom terug in het land der levenden. Sjonge wat vervelend he? En 4 weken lijkt een hele tijd. Maar voor die infectie nog niet, ben ik bang. Fijn dat je weer even rechtop in je scrapkamertje kon zitten en dit mooie hart voor je ouders hebt gemaakt.
    Ik zag je moeder wandelen met Merle en dacht wat je schreef: geweldig dat je ouders zo voor je klaar staan. En dan verdienen ze naast hun huwelijksdag zeker een extraatje.
    En ons scrapochtendje of -avondje zit gewoon in het vat.
    Dan kom je maar wat letters stansen van mijn nieuwe stans, kun je zien of je ze leuk genoeg vindt om aan te schaffen.
    Sterkte en doe kalm aan! Oh ja en als ik een keer iets kan doen (misschien wil je een keer een taxi naar Klarenbeek of zo?) bel maar, hoor!

    Liefs, GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Prachtig gedaan Mirande! Ik kan best geloven dat je het een beetje beu wordt zo maar neem toch nog maar je rust op tijd hé meid!
    Veel liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je hebt een super mooie en hele romantische doosje gemaakt voor je ouders! Gelukkig ben je alweer een beetje in staat om wat te doen, de tijd zal inderdaad langzaam gaan als je niets mag doen. Doe verder nog rustig aan en beterschap! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  14. een heel leuk doosje ervan gemaakt. zullen je ouders ook wel vinden. prachtig idee.
    lief van je dat je hun op deze manier 'verwend' met je eigen gemaakte creatie.
    groetjes Dora

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hey mirande, toevallig vandaag in mijn berichtje aan GerJanne gevraagd of ze wist hoe het met je was. Gelukkig dat de rust wel helpt, zal niet meevallen met een gezin en een verslavende hobby. Tuurlijk duurt het naar je zin allemaal veel te lang, als het maar weer over gaat! Klinkt heel naar allemaal! Dit doosje heb je weer geweldig versierd. Het vintage plaatje ziet er helemaal super uit, wist niet dat dit zo gemakkelijk was!Goede tip. Je ouders zullen het vast helemaal geweldig vinden!! Mijn ouders waren afgelopen jaar 40 jaar getrouwd, hiervoor gaan we met hemelvaart nog een paar dagen weg met ze (samen met mn broer en kn). Dit is wel een heel leuk idee eigenlijk! Je hoort t nog wel of ik het gebruikt heb!
    Hoop dat je de nodige rust blijft vinden en dat je herstel een beetje vlot verloopt! We duimen er voor vanuit Wouw!!

    Groetjes Annika

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat fijn, Mirande, om te lezen dat het wat beter met je gaat. Je hebt een prachtige creatie gemaakt, waar je ouders vast heel erg blij mee waren.
    Doe het nog maar een poosje rustig aan, lijkt me heel verstandig!!!!
    groetjes
    Gerdie

    BeantwoordenVerwijderen
  17. mooi gemaakt hoor,wat vervelend voor jou erg dat je ziek bent nou doe het maar rustig aan hoor het komt wel goed
    liefs Akkina

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande