dinsdag 27 maart 2012

It's a girl!

Hallo allemaal,

Voor Linda heb ik dit geboorte kaartje gemaakt. Ze heeft twee weken geleden een prachtige dochter gekregen. Ik wilde heel graag een babykaartje maken met het nieuwste stempeltje van Magnolia. Ik vind het zo'n schatje.
Ik kon het kaartje echter niet eerder publiceren, omdat het kaartje eerst door mijn persoonlijke postobode bezorgd moest worden (bedankt patries). Ik loop namelijk steeds tegen het probleem aan dat kaartjes met bloemen niet in een 14 bij 14 enveloppe passen. Wie heeft er voor mij een tip in welke soort eveloppe ik het beste mijn kaartjes kan verzenden? Een grote enveloppe kopen dat kan, maar waar kan ik die dan het beste kopen?

Maar goed nu weer even over dit kaartje. Door Marlies werd ik geinspireerd om mijn eerste kris kros kaartje te maken. Hij stond al heel lang op mijn lijstje maar het kwam er maar steeds niet van.
Ik ben aan de slag gegaan met kraft en de papierlijn van Basic Grey Kissing Booth. Een echte lekkere roze roze meidenlijn. Helemaal leuk. Ik heb er al meerdere dingen mee gemaakt maar die krijgen jullie nog wel te zien hoor.

Het Magnolia afdrukje heb ik ingekleurd met mijn Derwent potloden en het kroontje heb ik voorzien van stickels. Het tekststempeltje is van Eline, deze heb ik net nieuw. Verder heb ik wat bloemen en blaadjes gemaakt met de mal van MD en de andere blaadjes zijn van Crealies. In de bloemen zitten plakparels.
Hier zie je de bloemen dichterbij.

Op het kaartje heb ik aan de achterkant een persoonlijke felicitatie geprint op een nestabilitie. De roze halfronde rondjes aan de boven en onderkant is een stempel, die ik doormidden heb geknipt. Ik vond het wel een leuk effect geven.


En mijn naamstempel heb ik ook maar weer gebruikt. Het blijft toch leuk om je naam op een zelfgemaakte creatie te zetten. Ik ben benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden.
Ik wens jullie een hele fijne avond en tot de volgende keer.
Groetjes Mirande

18 opmerkingen:

  1. Prachtig geboorte kaartje Mirande.

    Liefs van Sieta

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi kaartje voor Linda! Ik heb jammer genoeg geen adres van haar anders zou ik haar ook wel verrassen met een kaartje!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Mirande,

    wat een schitterende kaart! Alles op de kaart is prachtig, de stempel, het papier , de teksten. Hoe doe je dat printen op zo'n uitgestanst stukje papier, precies in het midden?
    Wat betreft de enveloppen: op de beurs in Hardenberg kun je stapels kopen, die niet duur zijn, 14x14, 15x15 en 16x16. Mocht ik weer gaan in het najaar, kunnen we samen gaan of je geeft me een bestelling door?? Wil het met alle liefde voor je meenemen. Alleen duurt dat nog wel een poosje...

    Groetjes,

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Mirande, wat een schitterend kaartje heb je gemaakt voor Linda! Kaarten met bloemen doe ik ook vaak in een A5 envelop (van de Action). Het kaartje doe ik aan de verkeerde kant dicht, dus de buitenkant binnen. En met kaarten waar dat niet mee kan, zoals jij daar doe ik aan de goeie kant vaak ook wel bubbeltjesplastic over in de grote van de kaart. En dan vouw ik de envelop zo dubbel zodat ie weer passend is voor de kaart.
    Misschien heb je hier wat aan...
    Groetjes Nicolet
    M

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige creatie is dit!! Supermooie details, het is een schatje!! Ik heb laatst op een beurs groter enveloppen gekocht. Maar doe het net als Nicolet ook wel eens in een A5 envelop en dan met bubbeltjes plastic op de voorkant, zodat de bloemetjes niet kapot gaan.

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Mirande, wat een ontzettend mooie kaart is dit!
    Het is inderdaad niet zo eenvoudig om zo'n mooie kaart in een envelop te krijgen, ik gebruik soms een A5 bubbeltjes envelop. Ik heb ook grote vierkante enveloppen bij de plaatselijke hobbywinkel hier gekocht, deze zijn van stevig papier gemaakt. Maar er is ook een patroontje om een soort "doos" envelop te maken. Ik weet even niet meer waar. Misschien kom ik er nog op en dan stuur ik je wel een link!
    xxx
    Dutch Tulip
    Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Mirande, Ik had al gereageerd op dit kaartje in je vorige post maar nogmaals ontzettend bedankt voor deze superleuke kaart! Heel mooi gemaakt, leuk papier en idd een heeeeeeeel lief stempeltje! Geweldig leuk om zoveel prachtige kaartjes te mogen ontvangen hoor. Je naamstempel is ook leuk zeg! Ik doe mijn kaarten altijd in een bubbeltjes envelop en die haal ik gewoon bij de boekhandel. Ik lees dat er ook bij de action A5 enveloppen zijn, die heb ik dan tot nu toe gemist maar ga ik ook zeker eens naar kijken! Je kunt je kaart dan tussen twee kartonnetjes doen misschien of tussen een stukje bubbeltjes plastic. Nou, je kaart staat hier mooi te pronken hoor! Ik ga binnenkort nog even foto's maken van alle zelfgemaakte kaartjes en dingetjes die we hebben gekregen, echt leuk! Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hallo Mirande
    bedankt voor het bezoekje op mijn blog, maar je had het over woordidentificatiedat ik die moest uitzetten waar vind ik dat dan?
    o ja je kaart is mooi hoor mooie details en kleur
    liefs Akkina

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachtig kaartje zeg, schitterend!!! Ik vind dat stempeltje ook zooo lief!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt, ik vind hem bijzonder mooi.Het stempeltje is ook zo'n schatje.
    Ik heb de grotere enveloppen (16x16) ook op de beurs in Hardenberg gekocht.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  11. hoi Mirande,
    prachtige kaart heb je gemaakt. geweldig dat model. die staat ook op mijn lijstje om een keer gemaakt te kunnen worden. en als ik de reactie lees....is je kaart goed in de smaak gevallen bij haar.
    prachtige geboorte kaart.
    maar je vraag over de envelop....hieraan kan ik je niet helpen, ik lees nu ook al die tips, ik denk dat je hiervan best wat aan hebt. (net als ik)hihi.
    fijne dag verder. hoe gaat het nu met je?
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Prachtig kaartje heel mooi kleurtjes.
    dan de enveloppen ik heb soms enveloppen van 16x16 maar meestal haal ik a5 enveloppen bij de action en op mijn bloementjes doe ik dan een stukje bubbeltjes plastic zo dat die mooi blijven.

    groejtes Agnes

    BeantwoordenVerwijderen
  13. aaaaaaaaa, deze is wel weer heel erg lief. Super kaartje. Dat model is idd ook leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een prachtig kaartje. Ben zelf ook net met een criss cross kaartje bezig en het is idd een heel leuk model. Wat betreft die enveloppen, ik haal altijd enveloppen bij de action, geloof A5.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wauw hij is geweldig.
    Wat een mooie originele kaart. Ga dit patroon toch ook maar eens op mijn lijstje zetten.

    Liefs, Lieb

    BeantwoordenVerwijderen
  16. hallo Mirande
    ik heb gedaan wat je me vertelde over woordidentificatie kijk eens of het nu beter is en alvast mijn dank daarvoor zelf zie ik dat niet he nog bedankt hoor
    liefs Akkina

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een prachtige kaart voor Linda!
    Helemaal haar stijltje en ze is er heel erg blij mee lees ik.
    Dat model is mooi dat komt zeker ook op mijn lijstje!
    Mooi meidenpapier en kei leuke details!
    Ik bewaar ook enveloppen waarmee we zelf dingen opgestuurd krijgen dat zul je binnenkort wel zien haha.
    Verder heb je al veel envelop tips en je kunt ook nog kijken op internet bij
    123envelop.com
    Alvast een fijn weekend
    Lieve groet Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik loop weer eens achter met bloggen en reageer daarom pas laat. Je hebt een super mooie criss cross kaart gemaakt, leuk model is het en met een groots effect en met een super schattige stempel! Groetjes, Marlies

    PS Bedankt voor het terug linken naar mijn blog, ik ben blij dat ik je heb geïnspireerd!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande