donderdag 22 maart 2012

Niels 2 jaar!



Hallo allemaal,

De lente is dit jaar heel goed begonnen. Het zonnetje schijnt volop en het lijkt wel of iedereen lekker aan het genieten is van de eerste zonnestralen. Heerlijk! Daar wordt ieder mens volgens mij echt blij van.

Voor het zoontje van mijn collega heb ik deze verjaardagsslinger gemaakt. Hij is alweer twee jaar geworden. Wat gaat de tijd soms toch ontzettend snel. Vorig jaar heb ik nog een doosje gemaakt met daarin een foto album over zijn eerste jaar.
Ik heb de slinger gemaakt met een nestabilitie. Ze blijven leuk om te gebruiken en met een ander velletje papier ziet de slinger er iedere keer toch weer heel anders uit.


Dit keer heb ik donker blauw cardstock gebruikt en design papier van Maja Design. De letters heb ik gemaakt met de cricut en de Magnolia afdrukjes zijn ingekleurd met Derwent potloden.


 Ik ben benieuwd wat jullie van deze slinger vinden.

Inmiddels ben ik weer bij de huisarts geweest omdat het afgelopen weekend alleen maar achteruit ging in plaats van vooruit met mijn gezondheid. Ik heb nu medicijnen gekregen waardoor ik toch een stuk minder vaak duizelig ben en dat is wel heel fijn. Ik durf nu weer te fietsen. Vandaag heb ik  voor het eerst na zeven weken zelf mijn zoon weer uit school gehaald. Dat is ook wel weer eens fijn. Morgen wil ik een bakje koffie gaan drinken op mijn werk. Maandag moet ik weer terug naar de huisarts en bespreken we hoe we verder gaan met of zonder medicijnen en een eventueel onderzoek door de kno arts. Hopelijk gaat het nu snel de goede kant weer op.
 Ik wens jullie een hele fijne avond en tot de volgende keer.
Groetjes Mirande

13 opmerkingen:

  1. Hoi Mirande, heb je Betahistine van de dokter gekregen? Dat helpt meestal wel tegen duizeligheid. Mijn man heeft af en toe (als het allemaal te druk is geweest en te hectisch) last van zijn evenwichtsorgaan en slikt dat dan. Ik hoop dat het snel opknapt! Fijn dat het al weer een stuk beter gaat!
    De slinger is super leuk geworden! Niels boft maar!
    xxx
    Dutch Tulip
    Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke slinger en weer perfect gemaakt natuurlijk! Fijn dat het een beetje beter met je gaat en dat het in deze richting verder mag evolueren!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke slinger heb je gemaakt, toch heel speciaal om te geven.
    Wat vervelend dat je je nog niet echt beter gaat voelen. Ik heb er zelf toen meer dan een half jaar mee gelopen. En het is bij mij altijd wel een zwakke plek gebleven, met verkoudheid of wat dan ook, snel duizelig. Maar ja als je maar een beetje mobiel kan zijn, ondanks de duizeligheid, dat voelt al een stuk prettiger.

    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een ontzettend leuke slinger en ben blij dat het weer een beetje de goede kant opgaat.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn dat het wat beter gaat met medicijnen, hopelijk gaat het steeds beter........Je verjaardags slinger is zo gaaf!! Leuk met de magnoliaatjes erop!

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super zeg, wat ontzettend leuk!!!!
    Gelukkig dat de medicijnen goed hun werk doen, hopelijk gaat het nu de goeie kant op!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hallo Mirande
    wat naar zeg voor jou zo jong nog en dan je zo slecht voelen,gelukkig dat je je weer iets beter bent gaan voelen nu mischien helpt het mooie weer een beetje
    je slinger is heel mooi
    liefs en groetjes Akkina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een super leuke slinger, fijn dat het met medicijnen beter met je gaat.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh wat is die slinger mooi.Ik denk dat nu de hele buurt bij je komt voor zo'n mooie slinger als hun kinderen jarig zijn.
    Als ik nog kleine kinderen had had ik dat zeker gedaan. Hij is helemaal toppie.
    Ben blij dat je je zoon zelf van school gehaald hebt dat de medicijnen aan slaan nu maar hopen dat het nu steeds de beter kant opgaat.

    Liefs, Lieb

    BeantwoordenVerwijderen
  10. hallo Mirande,
    prachtige slinger gemaakt. heel mooi gedaan.
    sterkte met je zelf, fijn om te horen dat de medicijnen aanslaan en nu even afwachten op de KNO-arts. ben benieuwd.
    succes
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Mirande! Ontzettend bedankt voor het lieve kaartje dat we van je hebben gekregen! Erg mooi hoor, Patries nam het gisteravond mee. Zo mooi gemaakt en wat een superschattig stempeltje heb je gebruikt! Echt heel mooi. Deze slinger is ook leuk zeg! Ik heb er ook een voor Robyn gemaakt en wil er nog een voor Jade maken, die is 8 april jarig. Het is erg leuk om te doen vind ik zo'n slinger en heeft een groots effect! Nou, hopelijk gaat het snel weer de goede kant op met je en nogmaals bedankt hoor! Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Miran,

    ja deze is weer helemaal leuk!! Dat het alweer twee jaar geleden is. Wat vliegt de tijd.
    Prachtig gedaan met die letters.Dat is dan weer het voordeel van de cricut.
    Ik hoop dat het snel over is.Moet je nog weer een keer bloedprikken om te kijken of de infectie weg is? Gelukkig dat je weer wat meer kan. Lijkt me frustrerend.
    Nou,hou het nog even vol.
    Oh, ja, natuurlijk doe je gewoon mee met mijn candy. Er zijn meer heel trouwe volgers die hetzelfde probleem hebben als jij met het plaatsen van foto's in de zijkant. Ik zou toch niet GerJanne zijn als ik je daarom niet mee zou laten doen??

    Lieve groet,

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik hoop dat het snel weer beter met je gaat zeg. Wat een gekwakkel. Wat is die slinger leuk zeg! Ik zit nog steeds te twijfelen of ik de snijmallen van Sizzix in deze vorm zal kopen, want ik ben er niet zeker van dat ik ook zo'n gave slinger kan maken.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande