donderdag 10 mei 2012

Walking in the rain

 Hoi, hoi,

Bedankt voor jullie reacties op mijn beterschapskaartje. Het verbaasd met dat niemand heeft gezien (of er iets van durfde te zeggen) dat ik vergeten ben om de handjes van Tilda te kleuren. Tja het zijn handschoenen zullen we maar zeggen. Ik zag het zelf ook pas toen ik het bericht op mijn blog gepubliceerd had en toen was het kaartje al op de post. Hoe zo blond, zullen we maar zeggen. hahaha.
Ik heb weer een lo afgemaakt. Ik ben toch zo trots op mezelf dat ik eindelijk de discipline heb gevonden om eens iets af te maken. Ik moet zeggen dat dit wel leuke en korte klusjes zijn. Eindelijk krijg ik een compleet fotoalbum voor mijn zoon. Dat werd ook wel eens tijd, hij is inmiddels al zeven. Maar er liggen nog heel veel foto's die ik weg mag scrappen, dus voorlopig hoef ik niet stil te zitten hahaha.
Nu even over deze lo.  Mijn zoontje heeft een nieuwe regenjas waar hij voor het eerst mee in de regen loopt. Hij is er zo trots op. Lekker stampen in de plassen wat wil een kind nou nog meer.
De basis van de lo had ik al af, ik hoefde de lo alleen nog maar aan te kleden met een een titel, een bloem met blaadjes, een fotostrip en een stempeltje. En dit is het eindresultaat. Wat vinden jullie ervan?

Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot de snel.
Groetjes Mirande

15 opmerkingen:

 1. Geweldig mooi! Toffe kleurencombinatie. En wat een lieve foto's :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Mirande

  Wat een mooie LO, je hebt mooi papier gebruikt, wat is bruin met blauw toch altijd mooi.
  Het was mij niet opgevallen van Tilda haar handjes, het gebeurt mij wel eens dat ik iets klaar heb liggen wat ik erop wil doen en als ik dan klaar ben dan ligt er nog steeds iets op mijn bureau en denk ik 'oeps, vergeten'

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je dit weer prachtig gemaakt Mirande.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie stijl, leuke foto's echt een leuk scrapmomentje mooie bijpassende kleuren!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat super leuk zeg!!!!!
  Ik had nog even gekeken bij je kaartje maar het was me inderdaad niet opgevallen... ach, handschoentjes passen prima bij dat stempeltje toch?? LOL

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Mirande,
  Dat regen ook leuk kan zijn. Als ik met de kinderen naar school fietste, en het regende zongen we altijd een liedje over de regen. Regen is lekker, regen is nat, laat maar komen water zat enz. Ze kennen het nog.
  Dat je de handjes niet gekleurd had heb ik niet gezien, wel even gekeken natuurlijk.
  Vaak zie je zelf precies wat niet helemaal goed is, een ander ziet dat niet direct.
  Ja nu je het zei natuurlijk wel. Haha. De bedoeling is er niet minder om.
  groetjes,
  Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke LO, mooi papier hiervoor. Heerlijk lopen in de regen met je nieuwe regenjas aan is natuurlijk helemaal geweldig oor zo'n kleine jochie.

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie LO zeg! Gave foto's en heel mooi papier. Geinig hoor hoe trots ze dan kunnen zijn op (nu nog) simpele dingen!! Genieten...

  Groetjes Annika

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach wat een snoepie is Lars hier zeg!! Niet dat hij dit nu niet meer is natuurlijk, maar je snapt neem ik aan wel wat ik bedoel.
  Echt een leuke LO hoor. Ik hou het even kort hoor, ga me voorbereiden voor morgen, hihi,
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Schitterende LO en wat een lieve foto's.
  Groetjes Babette

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je mag heel trots zijn op jezelf en wat voor foto boek wordt het een schitterende.
  Meis mijn meiden zijn al 27 en 23 en de jongste heeft net tot haar eerste jaar en de oudste tot haar vijfde dus je snapt hoeveel ik nog wel niet mag doen. Pfffff hoop dat ik heul oud word.

  Liefs,Lieb

  BeantwoordenVerwijderen
 12. mooie LO gemaakt, prachtig met die foto's.
  en die handen van je stempel was mij ook niet opgevallen. inderdaad net handschoentjes. hihi.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik geef graag kritiek op andermans werk, helaas had ik de handschoentjes niet gezien. Gemiste kans, hahaha. Deze LO is erg leuk. Het designpapier past er zo goed bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Mirande,

  ja nu je het weer schrijft ben ik even gaan kijken bij zuster Tilda. Gelukkig dragen zusters inderdaad handschoenen bij bepaalde handelingen en ik denk dat deze zuster een medicijnoplossing in haar spuit heeft zitten die echt niet op haar handen mag komen! Hihihihi.
  Je LO is echt schattig en heel mooi. Leuk dat je die kleuren dan zo mooi weet aan te passen aan de kleuren van de foto. Als het album klaar is wil ik het graag een keer in het echt zien.
  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Een super mooie LO! Mooi papier en wat een leuke fotos!! Wij balen van de regen en kleine kinderen vinden het prachtig!
  Dat Tilda's handjes niet gekleurd waren was me niet eens opgevallen. Ik vind het ook niet erg opvallen nu dat ik nogmaals ben wezen kijken.
  groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande