vrijdag 4 mei 2012

Bedankt + gewonnen candy in leuke kaart!


Hallo allemaal,

Het weekje vakantie zit er alweer op. Heerlijk was het. Leuke dingen met de kids gedaan en lekker gescrapt wanneer het kon. Ik ben zelfs weer een avondje bij GerJanne wezen scrappen en dat was heel gezellig! Voor een leuke foto van deze avond kijk dan even op het blog van GerJanne.
Tijdens deze avond heb ik aan een beterschapskaartje gewerkt maar ik moet deze nog op de post doen en kan hem dus hier nog niet posten. Maar ik heb wel wat anders te laten zien.
Voor een collega heb ik dit kleine bedankje gemaakt. Ik mocht van haar een boek lenen om te lezen.  Het is inmiddels al een hele poos geleden dat ik het boek kreeg. Doordat ik ziek had ik niet zoveel zin om te lezen. Op dit moment gaat het een stuk beter en kan ik inmiddels wel weer een boek lezen. De nieuwe medicijnen doen inmiddels redelijk goed hun werk, ik sinds twee dagen niet meer duizelig geweest. Wat is dat een fijn gevoel! Hopelijk blijft het zo en kunnen ze volgende week iets voor me doen in het ziekenhuis. Het zou wel heel fijn zijn wanneer het duizelige gevoel weg blijft ook zonder de medicatie.
Maar goed nu weer eventjes over mijn bedankje.
Ik vond het niet zo leuk om het boek zo aan haar terug te geven en daarom heb ik dit kleine bedankcadeautje erbij gemaakt. Het modelletje komt uit de laatste "Cards and more". Ik heb het modelletje alleen wat verkleind. De basis is gemaakt van craft. Met restjes papier heb ik het verder aangekleed. In het zakje zitten wat fruithartjes. En dat zijn lekkere snoepjes om te eten tijdens het scrappen hahaha. Gelukkig had ik er nog genoeg voor in het zakje.

Het is al een eventjes geleden, maar ik heb bij GerJanne nog een leuke candy gewonnen. Deze candy had ze verpakt in dit leuke kaartje.



 GerJanne nogmaals heel hartelijk bedankt voor deze ontzettende leuke post in mijn brievenbus.
Ik ben er heel blij mee. Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend en tot de volgende keer.
Groetjes Mirande


14 opmerkingen:

  1. wat fijn om te horen dat het wat beter gaat met de nieuwe medicijnen.
    Je hebt een leuke bedank "kaartje"gemaakt.
    Leuk idee. Ik had de foto gezien bij Gerjanne en het zag er rete gezellig uit.

    Liefs, Lieb

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk is het zakje geworden en veel plezier met je prijsje
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk bedankkaartje met de hartjes erin en geweldig om zo'n leuke prijs met mooie kaart te winnen, gefeliciteerd.
    groetjes Jopie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is dit leuk én lekker! Ik zag de foto gisteren al op Gerjanne haar blog en ik zag daar 2 gelukkige dames zitten. Fijn dat het met je gezondheid de betere kant opgaat!
    Veel liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een ontzettend leuk bedankje heb je gemaakt Miran, heel erg leuk. Ik kan me deze niet herinneren uit de Cards en More, ik ga gelijk eens kijken.
    Fijn dat het beter met je gaat, hopelijk komt er nu schot en ben je snel weer de oude.
    Het klinkt in ieder geval weer een stuk positiever.
    En leuk dat je bij Gerjanne bent geweest. Heerlijk zo'n knutselavondje samen. Als het goed blijft gaan met je, dan kom ik binnenkort ook weer eens bij jou en pakken we het samen scrappen ook maar weer eens op. Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Mirande,fijn dat het iets beter gaat,ik had gisteren de foto bij GerJanne al gezien en het zag er gezellig uit,leuk he samen knutselen?Ik vind het heel attent dat je zo'n leuk bedankje maakt voor het lenen van een boek,zal de uitlener best blij mee zijn.Fijn weekend nog,groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een super leuk bedankje heb je gemaakt, het avondje met GerJanne zag er ook heel gezellig uit.
    Fijn dat het beter met je gaat.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuk bedankje heb je gemaakt. Kleine moeite om te maken, maar groot plezier om te ontvangen.
    Leuke candy heb je gekregen van GerJanne. Fijn dat het al weer een stuk beter met je gezondheid gaat. Er is niets prettiger om goed in je vel te zitten.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Miran,

    dat is zeker een leuk bedankje voor Alinde. Dat zal ze vast en zeker op prijs stellen en aan de collega's laten zien, denk ik. Leuk om er hartjes in te doen!!
    Heb je de reactie van Dora bij mij gelezen? Ze vond dat we wel zusjes konden zijn, hihihihi, war hebben we dat vaker gehoord?
    Ik ben blij voor je dat het beter gaat en dat het ook zonder medicijnen weer helemaal goed komt. Geduld, in zulke situaties leer je pas echt goed de betekenis van een woord kennen....

    Groetjes en jij ook een gezellig weekend!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. hoi,
    gefeliciteerd met je candy van Gerjanne,
    inmiddels heb ik de gezellige avond al kunnen lezen op het blog van Gerjanne. gezellig hé, zo samen even knutselen. en nu heb je er nog wat bij gekregen om ermee wat te freubelen...
    wat fijn om te lezen dat de medicatie aan gaat slaan...dat heeft wel lang geduurd? zeg!!
    je gaat de goede kant weer op als ik zo uit je berichtje kan opmaken.
    en nu even je creatie....erg leuk gemaakt en vooral met die snoepjes...hihi...leuk idee!
    en nu lees ik de reactie van Gerjanne...haha... maar dat is echt zo, hoor? jullie lijken wel wat op elkaar op die foto. en blijkbaar hebben jullie dat al vaker gehoord als jullie bij elkaar zijn, begrijp ik. (:
    veel plezier!! en succes verder.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een ontzettend leuk bedankje heb je gemaakt, super!!!
    En gefeliciteerd met je leuke candy, daar kan je vast weer iets heel moois van maken!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Mirande! Wat een ontzettend leuk bedankje! Attent van jou om daar weer iets voor te maken. Wij snoepen ook wat af tijdens onze knutselavonden maar meestal is er dan ook een prive-kok aanwezig! Haha de man van Frea komt ons regelmatig voorzien van de heerlijkste dingen.... heel vervelend ;) Je gaat daar nooit met honger naar huis!!! Althans ik heb het noch niet voor elkaar gekregen.... Goed om te horen dat deze medicijnen hun werk goed doen. Zou fijn zijn dat t nu alleen nog maar bergopwaarts gaat!
    Groetjes Annika

    BeantwoordenVerwijderen
  13. wat leuk gemaakt. Fijn dat het al wat beter met je gaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Nog(maals) gefeliciteerd met je gewonnen prijs!
    Bij GerJanne zag ik al de foto van jullie gezellige avond. Leuk is dat, samen te knutselen, toch?

    Het bedankje voor je collega ziet er goed uit. Hiermee kon je met een goed geweten het geleende boek terug geven. Dat vond je collega vast heel aardig.

    Goed te horen dat het al een beetje beter gaat met jou. Hopelijk ben je gauw van de duizeligheid af!
    Fijne zondag ,
    groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande