zondag 21 april 2013

65 Gefeliciteerd!

 
Hallo allemaal,
 
Vorige week is mijn vader 65 jaar geworden. Een bijzondere dag, waar je als creatieve dochter niet zonder een zelfgemaakte kaart kunt verschijnen. Dus ben ik aan de slag gegaan om een mooie kaart voor mijn vader te maken.
Ik heb me helaas niet kunnen houden aan de belofte, die ik met mezelf gemaakt had. Ik heb toch weer nieuw papier gekocht. Met als smoes "Ach, het is zo mooi voor mannenkaarten en die maak ik niet zo vaak". Tja. je moet toch wat bedenken om het weer goed te praten, toch? Maar goed met dit mooie papier maakte ik deze kaart. Ik heb craft gebruikt voor de basis. De randen van het papier heb ik gedistressd en daarna ben ik aan het borduren geslagen. Ja, ik heb randjes geborduurd! Wat een werk, ik ben er een hele avond mee druk geweest. Ik vind het bij de kaarten van Marlies altijd zo mooi maar wat is het onwijs veel werk. Te veel werk voor mij om het bij iedere kaart te doen. Ach, misschien gaat het ook wel veel sneller wanneer ik het blijf oefenen. Ik vind het effect wel altijd erg mooi!
Ik heb dit keer weer mijn nieuwe stempels gebruikt van. Ze zijn zo leuk maar ook erg praktisch. De cijfers heb ik gemaakt met een Tim Hotlz mal. Met een lintje en wat knopen vond ik de kaart wel af. Wat vinden jullie van deze mannenkaart en kaart zonder afdrukje? Ik begin het een klein beetje te leren, al blijf ik het wel erg moeilijk vinden hoor.
Fijne avond nog allemaal.
 
Groetjes Mirande 
 
Met deze kaart wil ik meedoen aan de volgende challenge:

21 opmerkingen:

  1. Hoi Mirande, mijn vader wordt donderdag 60 dus herkenbaar wat je schrijft. Ook ik ben voor hem aan de slag gegaan. Kaartje komt pas in juni of zo op mijn blog. De kaart voor jouw vader ziet er goed uit! Mooi papier hoor ;-) Randjes borduren ziet er inderdaad prachtig uit, maar ook ik vind het een crime. Heb tegenwoordig een naaimachine, mede ook om (met een aparte naald voor papier en een aparte naald voor stof) randjes op kaarten te maken. Groetjes Marlieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Mirande, wat een prachtige kaart met erg mooi papier. Wat een werk dat met de hand borduren, maar het resultaat is geweldig. Ik pak in dit soort gevallen toch maar de naaimachine.
    Ik vind je gedistreste randjes ook echt een stoer effect geven.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog gefeliciteerd met je vader Mirande en wat heb je een supermooie kaart voor hem gemaakt, top. Hahaha en hoe herkenbaar we verzinnen gewoon een excuus om toch maar weer wat nieuw papier aan te schaffen, het is ook zo verleidelijk met al dat mooie papier op de markt.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Mirande,hier zal je vader wel blij mee zijn geweest met zo'n mooi kaartje.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Mirande,
    Wat een leuke mannenkaart is dit, mooi papier, dat had je echt nodig..haha..en dat randjes stikken met de hand, ik doe een half uur over 4 randjes op een kaart van 15x15 cm, dus het kan wel snel..heb ook een fijne mal van MD om de gaatjes te prikken, misschien is dat ook wel handiger...je kaartje ziet er in ieder geval, lekker stoer uit..Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hee Mirande,
    Een superleuke mannenkaart en gefeliciteerd met je pa
    En ik vindt het een goede reden om papier te kopen hihihi

    Liefs Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie herenkaart en knap hoor dat je geborduurd hebt. Met de naaimachine kan ook, gaat heel wat sneller. Ik vind dat wel spannend om dat te doen. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ha Miran,
    wat een mooie kaart voor je vader zeg!! Ik vind het heel mooi geworden. En ja die borduurrandjes van Marlies zijn altijd zo prachtig en gelijkmatig! Je moet ergens beginnen en die van mij zijn ook niet zo mooi als die van haar.
    Je papier is heel mooi en ik vind dat je het super doet zo zonder afdrukje. Bij Cards for men is een challenge voor mannen. Ik tip je maar weer, wie weet....hoewel ik nu ook zelf mee doe. Ik zag dat je weer een top 3 plek hebt. Geweldig! Je vorige kaart had ik nu even gemist. Een plaatje!! En je hebt gelijk, het kaartje voor Huub moet ik nog steeds plaatsen. Ik moet zelfs nog bellen voor een afspraak voor een bezoekje. Doe ik deze week. Het is momenteel zo druk met van alles en vooral de studie, dat ik af en toe echt mijn ontspanning zoek in het freubelen...
    Groetjes en jij ook sterkte en succes met alles waar je druk mee bent!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. O, jee wat ben ik toch weer ver achter met lezen bij je!
    GAAF dat clipboard voor je duo collega, mooi dat die tags nog later ingevuld kunnen worden en een top idee, ik heb het meteen opgeslagen als ideetje.
    JIj hebt trouwens altijd van die leuke cadeau ideetjes en ze zien er ook altijd zo perfect uit!
    Ik ben de laatste tijd ook eens mee aan het doen met challenges, moet even wennen want ik zoek ze pas als ik iets af heb.
    Deze kaart voor je vader is schitterend, nog proficiat!
    Mooie kleuren en inderdaad weer mooi designpapier!
    Fijne week en daarna waarschijnlijk ook voor jullie vakantie?
    Liefs Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vergat nog iets haha, ik ben ook zo'n fan van de borduur randjes van Marlies, dat gaat je goed af, ik heb het nog steeds niet uitgeprobeerd.
    Mooi maar tijdrovend dat denk ik ook....maar goed dan heb je ook iets speciaals en dat verdiend je vader zeker op deze speciale leeftijd.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een schitterende kaart en dat papier is inderdaad erg mooi, echt toppie hoor.

    Ik heb je een mailtje gestuurd over het patroon

    groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Nog gefeliciteerd met je vader, je hebt echt een
    schitterende kaart voor hem gemaakt, super ☺

    Fijne nieuwe (knutsel) week ☺
    lieve grtjsss Erica ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Mirande

    Nog gefeliciteerd met je vader, het kaartje voor hem is schitterend met de mooie geborduurde randjes, ik vind het altijd heerlijk om 's avonds bij de t.v. te doen. Het papier is ook erg mooi, en papier voor mannenkaarten moeten we ook hebben toch;-)
    Je vroeg van welke cartridge de letters zijn die ik op mijn LO heb gebruikt, die komen van storybook, ik gebruik die best vaak.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Gefeliciteerd met je verjaardag, je heb een hele leuke kaart voor hem gemaakt, hij zal heel trots zijn! Maar voor een speciaal kaartje mag je toch speciaal papier halen, een hele goede reden om wat te kopen ;)
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  15. hoi Mirande, hoe herkenbaar, papier heb je gewoon nodig haha, ik doe geen beloftes meer hoor, hoef ik me er ook niet aan te houden. Je papier is echt heel mooi, dus ook geen spijt achteraf hebben hoor! Het kaartje voor je vader is echt heel mooi en 65 jaar worden is toch ook weer een hele mijlpaal, nog gefeliciteerd trouwens. Het borduren van de randen heb ik ook nog nooit gedaan, maar ik vind het wel shabby chic, toch maar eens proberen, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat ontzettend knap om zo'n prachtige mannen kaart te maken, hij is helemaal top!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Kijk eens hoe goed je dat kan, een kaart zonder afdrukje! Hele mooie mannenkaart! Zelfgemaakte stikrandjes zijn super leuk, maar ik vind het te tijdrovend. Ik heb op een gegeven moment maar zelf een naaimachine aangeschaft, omdat ik vond dat de kaart zelf al genoeg tijd in beslag nam haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een prachtige kaart Mirande.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Miran,
    Allereerst nog gefeliciteerd met je vader.
    Je kaart is heel mooi geworden.
    Leuk dat geborduurde, maar ik geloof niet dat ik je dat na zou doen. Lijkt me zoveel werk.
    Maar ja, wel heeeeel mooi!
    Dat papier is ook gaaf, kende ik nog niet, geloof ik.
    Fijne dag,
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Nog gefeliciteerd met je vader, wat een prachtige kaart heb je voor hem gemaakt en zo mooi geborduurd het is veel werk maar het staat wel heel mooi.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Great Card.
    Thanks for joining us at Cards for Men.

    Caz

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande