woensdag 3 april 2013

Hoera Elin 4 jaar!


Hoi, Hoi,
 
Voor een vriendinnetje van Merle heb ik dit verjaardagskaartje gemaakt.  Ik heb het afdrukje een keertje gekleurd tijdens een vakantie omdat ik wilde oefenen met de kleur rood. Ik vind dat de meest moeilijke kleur. Ik heb er daarna dp bij gezocht en er een "snel" kaartje mee gemaakt. Ik ben zelf niet helemaal te vreden omdat er voor mij gevoel nog wat bij had gekund. Maar soms moet je ook eens tevreden zijn met een wat minder uitgebreide versie. En uiteindelijk was dit het eindresultaat. Elin was erg blij met haar kaartje en daar doe je het dan voor.
De vlaggetjes heb ik zelf gemaakt. De letters en het cijfer zijn gemaakt met een Tim Holtz mal. De stempeltjes zijn van Joy. Ik zag ze van de week liggen bij Hobbyvision en ik kon ze echt niet laten liggen. Ze zijn zo leuk! Je hebt twee grote stempels met de tekst gefelciteerd en daarnaast allerlei verschillende tekstjes zoals "met je verjaardag", "met je diploma", "met jullie nieuwe woning", etc.  Ik denk dat ik ze heel veel ga gebruiken. Het kopen van tekststempeltjes lijkt wel een soort tik van mij te zijn. Ik heb er al zoveel maar iedere keer denk ik o dat tekstje heb ik nog niet, die wil ik ook graag hebben. Hoezo een tik? Het labeltje waarop de tekst staat heb ik zelf gemaakt.
Het rozetje heb ik ook gemaakt met een Tim Holtz en daarna was mijn kaartje klaar.
Wat vinden jullie van dit snelle kaartje?
Groetjes Mirande
 

16 opmerkingen:

  1. Hoi Mirande,
    ik zei net je berichtje voor ik wil afsluiten! Toch nog even kijken natuurlijk! Ik vind je kaart heel goed gelukt in rood!! Lief afdrukje en dat kleurwerk is toch prima?
    Was je van de week alweer bij hobbyvision? Gevaarlijk hoor! Ik ben er 1 keer geweest en kan me helemaal indenken dat het slecht voor je portemonnee is als je in Rijssen woont!
    Jij hebt alweer weekend! Geniet ervan.
    groetjes,
    GerJann

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mirande, voor jouw doen is het kaartje inderdaad wat leger dan anders, maar ik vind hem toch heel erg mooi geworden! Volgens mij werk je normaal meer met geponste randjes en meer bloemen en swirls er omheen. Maar door de ovaal en schuin geplakte rechthoek is het toch weer een heel speels kaartje geworden. Leuk!
    Groetjes Marlieke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Mirande

    Je kaartje is schitterend, en je hebt heel mooi gekleurd in het rood, ik vind dat ook een hele moeilijke kleur. Er hoeft niet altijd heel veel op een kaartje te zitten, soms vind ik het zelfs zonde omdat je dan niet zoveel meer ziet van het mooie design papier.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je kaartje is mooi hoor, maar ik heb meestal ook wat minder volle kaarten. Je kunt gerust tevreden zijn, en zoals je zegt de tekststempels zijn erg leuk! Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een superleuk kaartje zeg en dat de jarige er blij mee was is inderdaad altijd erg leuk he !
    Ik heb laatst ook kleine lettertjes gekocht en hou er ook van om mijn kaartjes te personaliseren op die manier.
    Ach ja een tik met tekststempels, kan geen kwaad hoor, hebben er nog meer last van denk ik :)
    Liefs
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hij is leuk Mirande en ook mooi ingekleurd.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik denk dat een kinderkaart ook niet meer versiering nodig heeft. Mooi zo toch! Mooi papier en leuke stempels. Tsja, daar kan je er niet genoeg van hebben hé!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Mirande, inderdaad een schatje hoor dit kaartje en al had je een beetje moeite met de kleur rood, dat zie je er niet aan af hoor, erg leuk en soms is genoeg wel genoeg toch? Groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een schitterende kaart is dit.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dat snelle kaartje mag er zijn Mirande. De vlaggetjes erg leuk gedaan en dan waar 4 op staat ( kan even niet op de naam komen ) is leuk gedaan. De kleur rood is de moeilijkste kleur om in te kleuren. Is je toch aardig af gegaan hoor.
    Gezellige groetjes Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een schitterend kaartje heb je gemaakt voor Elin, wat een plaatje Mirande. En inderdaad teksten je hebt ook zulke leuke, snap dat je ze bijna allemaal wilt hebben hahaha.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Erg leuk je snelle kaartje Mirande!
    De vlaggetjes zijn zo feestelijk en de stempel vind ik ook zo gezellig voor een verjaardag, mooi toch dat rood!
    Tekststempeltje tja daar kun je steeds van genieten hoewel ik ook vaak wel wat tekst print hoor want er zijn zoveel leuke dingen te koop.
    Toch zul je nog wel een tijdje bezig zijn geweest met dit kaartje.
    Gisteren moest ik ook even snel een kaartje maken, het werden uiteindelijk 2 ongeveer dezelfde snelle kaartjes en ik kwam om in de " rommel" die ik daarvoor tevoorschijn had gehaald en die ik ook nog op moest ruimen daarna....hoezo snel...haha.
    Zelf maken kost altijd tijd maar we vinden het leuk toch.
    Er is een mail naar je in de maak dus zet je leesbril alvast maar op komt er aan.
    Lieve groet Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je ziet het er niet aan af dat het een snelle kaart is! Ik vind hem ook helemaal af. Maar ja, ik ben dan ook eerder een CAS-kaarten-maakster (-;

    Grappig, ons nichtje van 11 maanden heet ook Elin. Toen ze geboren was en ik haar naam hoorde, moest ik er even aan wennen. Inmiddels heb ik al zo vaak de naam Elin gehoord, hier in ons dorp is het een populaire naam geworden in de afgelopen maanden.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ziet er prima uit.
    Lieve groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hij kan wel snel zijn je kaartje en minder vol
    volgens jou, maar ik vind het heel erg goed kunnen,
    erg mooi gemaakt, en het kleuren met rood is je
    ook goed afgegaan ☺

    Een gezellig (knutsel)weekend gewenst ☺
    Lieve grtjsss Erica xox
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande