donderdag 11 april 2013

Hoera Huub is geboren!

Hoi, hoi,

Er is alweer een week voorbij en ik heb bijna geen tijd gehad om te bloggen, laat staan om iets te posten. Gelukkig heb ik nog wel wat tijd kunnen vrijmaken om te scrappen deze week. Ik moest ook wel want mijn vader is over twee dagen jarig, hij wordt dan 65 en voor die feestelijke dag moet ik natuurlijk wel een kaartje maken.
Maar allereerst wil ik jullie bedanken voor de lieve reacties op mijn mannenkaart zonder afdrukje. Het blijft voor mij een lastige klus maar na het lezen van jullie leuke reacties ben ik wel enorm gemotiveerd om meer van dat soort kaartjes te maken. Dus wie weet wat jullie de komende tijd nog allemaal te zien krijgen. Mijn to do lijstje is nog heel erg lang.

  Maar nu wat over het cadeautje voor Huub.
Na lang wachten is mijn duo collega moeder geworden van alweer een prachtige zoon. Voor haar wilde ik een speciaal kraam/geboortecadeautje maken. Ze verwachtte trouwens ook wel weer iets creatiefs van mij hoor, dat heeft ze meerdere malen speciaal even benoemd hahaha. Dat krijg je als je altijd creatief bent. Maar goed.... ik had een leuk idee en daar ben ik na het telefoontje met die leuke geboortenieuws direct mee aan de slag gegaan. Wat was het weer een enorme klus maar ik ben zelf wel tevreden met het resultaat. Ik ben enorm benieuwd wat jullie ervan vinden.

Ik heb als basis een houten clipboard gebruikt. Deze heb ik bekleed met dp van Authentiek.
Lekker stoer voor een jongen, vind ik. Ik wilde een combi maken van een soort geboortekaart met een mini-album erop verwerkt. Ik heb dus een omslag van een album gemaakt waarin je twaalf labeltjes kwijt kunt. In dit boekje kan op een label, iedere maand, een leuke foto van Huub geplakt worden. Aan het einde van zijn eerste jaar heeft ze dan een leuk boekje met foto's uit zijn eerste jaar! Ik heb zelf ook dit soort boekjes van mijn kinderen gemaakt en ik vind het zelf erg leuk om terug te kijken hoe snel een kindje in die tijd verandert. Mijn collega maakt graag foto's, heeel veeel foto's, dus dat boekje komt echt wel vol!



 
Naast dit mini-album heb ik een soort geboortekaartje gemaakt op het clipboard. Hiervoor heb ik een Magnolia afdrukje gebruikt en deze ingekleurd met Derwent potloden. Daarna heb ik het geheel versierd met creatables, lintjes, bloemetjes, plakpareltjes, ect. De naam Huub heb ik gemaakt met mijn cricut, wordt die ook nog weer eens een keer gebruikt. Wat zonde eigenlijk heb ik zo'n duur apparaat in de kast staan en ik gebruik hem veel te weinig.

 Enkele labeltjes, die in de loop van het eerste jaar nog verder moeten worden afgemaakt.


Inmiddels ben ik op kraambezoek geweest met mijn cadeautje en mijn collega was er helemaal blij mee.
Met deze creatie wil ik graag meedoen aan de volgende challenge:
 
 
Groetjes Mirande

20 opmerkingen:

  1. Wauw Mirande wat heb je dit super gedaan, ik vind het werkelijk prachtig, top.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Miran,
    oh wat gelukkig dat Natas niet tegen mij iets gezegd heeft dat ze iets creatiefs verwachtte van me. Ik zou hier nooit aan kunnen tippen. Het is werkelijk een super kramcadeau!! Wat een leuk idee om zo'n albumpje erbij te doen. Het is echt helemaal leuk. En goed van je dat je je cricut uit het stof hebt gehaald, want wat een mooie letters! En wie weet heb je nu weer de smaak te pakken! Het is inderdaad toch zonde om hem niet te gebruiken als het dit soort mogelijkheden heeft.
    Mijn kaartje voor Huub komt binnenkort ook op mijn blog. Oh trouwens, er is ergens een challenge voor een baby. Is dat niet de creatieve zebra? Als ik het vind zal ik het nog even melden!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Mirande,natuurlijk was ze blij met je kraamcadeau,je hebt er echt werk van gemaakt,ontzettend leuk idee om zo'n jaaroverzicht voor te bereiden en ook het clipboard vind ik erg origineel,echt heel origineel gedaan,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw wat mooi zeg, en wat een werk heb je daar aan gehad! Bij de creatieve zebra is een challenge met als thema! Baby's post hem daar maar gauw. En Lieke, ja die zit alweer in het examenjaar! Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow! wat een ontzettend gaaf cadeautje (zou er spontaan weer zwanger voor worden). Ik vind hem helemaal prachtig en elke keer zie ik weer iets nieuws. Alvast proficiat met je vader. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo zeg. Wat een waanzinnig geboortekaartje/kado/album. Een 3in1 kado.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een gaaf cadeautje is dat zo geworden, heel origineel en het ziet er prachtig uit
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ohh prachtig Mirande hier zal ze wel heel blij mee zijn.groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dit is een fantastisch cadeau! Super creatief. De sokken en het boekje zijn echt heel leuk. Hihi, zit de b van Huub nou op zn kop, of hoort hij zo? ;-) Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat knap, een erg leuk cadeau !!!
    En dat is zo, als je creatief bezig bent ...zelf je geschenken maken, maar uiteindelijk is zo een geschenk zo veel meer waard. Wel tof dat je collega je werk zo waardeert.

    Grtjs Peggy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een geweldige creatie weer Mirande!!
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ooooh wat mooi Mirande! Heel gaaf gemaakt en wat leuk zo'n boekje met die labeltjes (die zet ik op mijn to do lijstje!;-)) Om ons heen zijn ook nog wat babietjes opkomst dus wie weet kan ik je idee gebruiken. Wat zal de mama van Huub hier blij mee zijn geweest met zo'n bijzondere en prachtige creatie! Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat is dit allemaal schitterend Mirande.


    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. ooooh, wat een supercreatie Mirande, zo gaaf en wat een leuke mogelijkheden, ik wil geloven dat je collega en helemaal blij mee was want dit is echt speciaal! Leuk dat je volger bij me bent geworden en bedankt nog voor je leuke reactie, groetjes en op naar je volgende werkstuk, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi Miran,
    Nu heb ik eindelijk even tijd om een berichtje bij je achter te laten. Ik had je creatie natuurlijk al lang gezien. Echt zooooo mooi gedaan!
    Ik noem het creatie, maar het is eerder een werkstuk, wat een karwei zal dit geweest zijn!
    Leuk idee om het miniboekje op dit bord te verwerken. Kortom een prachtcreatie, jammer dat ik geen kinderen meer verwacht ;-).
    Fijne dag,
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat ontzettend mooi gemaakt! Ik vind de kleuren ook super. Wat zal je collega blij zijn met dit prachtige cadeautje. Bij ons ook nog een collega 'op knappen' en nog een die in mei met verlof gaat... Niets vertellen hoor!!!! Haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Met zulke leuk zelf gemaakte cadeautjes kan je altijd op visite komen, wat zullen ze hier blij mee zijn geweest, zo mooi gemaakt!
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Super mooie creatie heb je gemaakt. ik ben meteen volger bij je geworden. fijne middag ,groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande