dinsdag 7 mei 2013

Hoera Lynn 10 jaar!

 
Hallo allemaal,
 
O, wat is er weinig van mijn voornemens terecht gekomen in mijn vakantie. Inmiddels ben ik alweer twee dagen aan het werk, tja wij hebben helaas maar een weekje vakantie terwijl veel scholen toch echt twee weken vrij hebben. Ik heb in de vakantie wel lekker genoten van een heerlijke weer en ben veel buiten geweest. Daarnaast heb ik ook wel gescrapt maar niet geblogd. Soms moet je keuzes maken en aangezien ik nog een aantal dingen echt op tijd af moet hebben is het scrappen toch echt voor het bloggen gegaan. Ik hoop dit weekend weer even bij jullie langs te komen. Nu even over mijn kaartje.
 
Voor het dochterje van onze vrienden maakte ik deze verjaardagskaart. Mijn schoonzus heeft een hele mooie Ariël taart voor haar gemaakt. Dus wilde ik ook een verjaardagskaart in Ariël stijl maken. Ik heb hiervoor twee Magnolia's gebruikt, die ik heb ingekleurd met Derwent potloden. De stempels heb ik over elkaar heen geplakt, Ariël zit als het ware in de schelp. Met wat mallen van Crealies heb ik geprobeerd om zeewier en waterplanten te maken. In deze planten heb ik wat bloemen laten groeien en wat zeesterren. De sterren zitten aan een ijzerdraadje waardoor ze wat naar voren komen. Ik weet niet zeker of dit op de foto wel helemaal goed te zien is. Het dp is al heel erg oud en komt uit mijn restbak, dus geen idee van welk merk het is.
 
 
Het is een labelkaart die in een soort standaardje staat. Ik vond het wel een leuk modelletje, die ik nog niet eerder gemaakt heb. Ik zie alleen dat het labeltje op de foto niet helemaal recht in het standaardje staat, maar misschien is het jullie niet eens opgevallen. Verder heb ik  nog wat tekststempels gebruikt en bij de tekst van harte gefeliciteerd heb ik geprobeerd om er een soort golfje van te maken. Bovenaan het labeltje heb ik wat golflintjes gebruikt en een bedeltje in de vorm van een schelp. Met een Tim Holtz mal heb ik haar naam en haar leeftijd gemaakt. Daarna heb ik nog wat licht blauwe plakparels gebruikt en toen vond ik het kaartje wel af.
 
Aan de achterkant heb ik op het labeltje een soort zakje gemaakt waarin ik het geld heb verstopt. Ik vind het zelf wel een vrolijke Ariël verjaardagskaart geworden en wat vinden jullie ervan?
  
Ik wens jullie nog een hele fijne avond en tot de volgende keer, hopelijk dit weekend.
Groetjes Mirande
 
 


17 opmerkingen:

  1. Oohhh dat ziet er geweldig mooi uit!!! Helemaal in Ariël stijl, wat ontzettend leuk!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een plaatje, andere kleuren dan we van je gewend zijn. Mooi hoe je dat zeewier hebt weergegeven. Die bloemenmarkt heb ik ook en nog nooit gebruikt..... Wordt dus tijd. Dat je alweer naar school moest, ik hoor het meer, Lieke hier heeft wel twee weken. Die heeft over een week haar eerste examen. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Mirande, wat een prachtig kaartje, leuk ook dat het zo rechtop staat. Groetjes Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk gemaakt Mirande,hier zal ze wel heel blij mee zijn.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hoi Mirande,
    Ik vind hem supergaaf! Wat een mooie kaart en hoe je de afdrukjes hebt gebruikt, erg leuk! Ook het zeewier en de sterretjes, zijn schattig zeg. Dit is zo'n kaart die een hele tijd op de meisjeskamer zal staan, denk ik!
    Ik zag maandag al fietsen staan bij school...niet alle scholen hebben twee weken, hoorde ik al. En voor jou maakt het niet uit dat Hemelvaart is op je toch al vrije dagen...Nou ja, die mooie week heb je toch genoten!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een hele mooie kaart, en de details van de kaart supermooi gemaakt.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  7. een schatje is het geworden en wat leuk dat je hetzelfde idee hebt aangehouden. Je hebt in ieder geval weer een lekker weekje gehad ja en dan is het nu weer buffelen, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ooh wat een schattig kaartje/label en leuk zo in een standaard!! Mooie frisse kleurtjes. Ja zo'n weekje is snel voorbij maar we hebben wel supermooi weer gehad.
    groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk bedacht en uitgevoerd Mirande,die zal vast goed ontvangen zijn denk ik zo,lief dat je er zo'n moeite op gedaan hebt,zo is het toch een klein cadeautje,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat prachtig gemaakt Mirande.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Mirande,
    Wat een leuke kaart voor een jarig meisje, heel mooi ingekleurd en grappig het zeewier en de wiebelende sterren..dit zal ze heel leuk vinden..Mijn man heeft ook 2 weken schoolvakantie...het is overal anders..
    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hier hebben ze inderdaad wel twee weken vrij maar wat vliegt het om zeg. Wat heb je dit weer schitterend gemaakt Mirande, ik vind het prachtig.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw wat is je kaart super geworden, ik hem helemaal super
    Liefs anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. prachtige creatie! erg mooi die combinatie van stempels.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Goh er zijn toch nog veel scholen die maar 1 week vakantie hadden , gelukkig maar dat het vorige week wat mooier weer was.
    Je kaart is weer fantastisch met hele mooie zee kleurtjes!
    ik heb ook weer een poging tot inkleuren gedaan en iets uit onze stansjes- ruil gebruikt kijk maar eens op mijn blog.
    Fijne avond, morgen ook vrij?
    Lieve groet Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een prachtig mooie creatie! Dat zal mooi op haar kamer staan.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande