dinsdag 3 juli 2018

Bedankt juf, voor het fijne schooljaar.

Nog twee weekjes en dan neemt mijn dochter afscheid van haar juffen. Eén van de juffen is zwanger vandaar dat we het afscheidscadeautje in babystijl gemaakt hebben. Ik heb dit doosje gemaakt met de Dutch Doobadoo mal uit de juni collectie, de Box Art Bag 470 713 046 


Ik heb het doosje eerst overgetrokken op kraft papier. Nadat ik het uitgeknipt heb heb ik het designpapier overgetrokken, uitgeknipt en op het doosje geplakt. Dit heb ik zowel aan de binnen en de buitenkant  gedaan. Het desingpapier wat ik gebruikt heb is van Simple Stories, Oh baby.  Erg mooi papier om babykaartjes of cadeautjes mee te maken. Je kunt het zowel voor een jongen als een meisje gebruiken.Daarna heb ik er zelf een klein doosje in gemaakt, dit doosje heb ik ook weer beplakt met designpapier. In het doosje hebben we babysokjes voor de baby van de juf gestopt. De juf weet al dat het een meisje wordt dus vandaar de kleur roze. Het doosje heb ik aan de buitenkant versierd met de discobal van DenDennis 6002/3115. Wat een leuke mallen zijn dat en wat ben ik toch een bofkont dat ik vanaf nu ook bij DenDennis in het designteam zit. Zo leuk om met al die poppetjes en figuurtjes bezig te zijn. Ik word daar zo blij van!


Aan de binnenkant heb ik de Discobal nog een keer gebruikt. Verder heb ik wat stempeltjes en een vlaggenlijntje gebruikt. Het doosje sluit d.m.v. een magneetje. De juf was erg blij met het cadeau nu maar hopen dat de baby ook blij is met de sokjes.
Tot de volgende keer.
Groetjes Mirande
1 opmerking:

  1. Leuk kadoosje!! Geen wonder dat de juf dat leuk vond. En de baby vindt deze sokjes zeker weten heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande