maandag 20 december 2010

Kerstkaart


Hallo allemaal,

Wat leuk dat je weer even een kijkje komt nemen op mijn blog.
Het gaat iedere dag weer een beetje beter met me. Ik heb inmiddels mijn scrapverslaving weer helemaal opgepakt en scrap iedere dag! Heerlijk!  Op deze manier houd ik zo veel mogelijk rust en ben ik niet zo snel geneigd om andere klusjes in het huis te gaan doen, die ik eigenlijk nog niet mag doen. Dit is volgens mij wel een goed excuus om voorlopig even flink te scrappen. En ik geniet er enorm van!
Ik zal straks wel afkickverschijnselen krijgen wanneer ik weer aan het werk moet. Maar voorlopig heb ik lekker twee weken kerstvakantie. 
En ga ik dus nog even helemaal los. Hahaha.

Maar goed nu even wat over het kaartje.
Ik wilde nog graag een kerstkaart maken voor mijn scrapvriendinnetje.
Op een blog zag ik een leuke easelkaart staan. Dit type kaart heb ik nog nooit gemaakt.
 Dus gisteravond ben ik even lekker aan de slag gegaan. Ik heb een stempeltje van Marianne Design gebruikt en deze ingekleurd met Derwent potloden. Verder heb ik een nestabilitie gebruikt en een creatable om sneeuwsterren te maken. De bovenste sneeuwster heb ik met zilveren glitterlijm bewerkt. Achter de nestabiltie zit een labeltje waarop ik een persoonlijke kerstwens geschreven heb. Ik heb een heel mooi lintje van de Kruidvat gebruikt waar kraaltjes en sterretjes aan vast zaten. Het rood-wit gebloktje lintje heb ik vervangen door een roze lintje. Ik vind het op deze manier een heel leuk lintje, die de kaart goed staande kan houden. Verder heb ik enkele kerststempeltjes gebruikt om de kaart verder af te maken. Ik vind het zelf een mooie kaart geworden. Nu maar hopen dat mijn scrapvriendinnetje er ook blij mee is.

Nu ga ik snel verder met het maken van een nieuw mini-album. Ik heb de constructie al af maar moet de foto's er nog inplakken. Wanneer dit boekje af is zal ik het jullie zo snel mogelijk laten zien. Tot snel.
Groetjes Mirande

3 opmerkingen:

 1. Waaw je kaartje is echt prachtig geworden !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw Mirande, wat heb je een supermooi kaartje gemaakt zeg. Erg leuk met de kleuren roze/bruin.
  En wat een lief stempeltje en zo mooi ingekleurd.
  Lekker dat je zoveel tijd hebt om te scrappen....ik kom echt tijd te kort.
  Tot gauw, groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Mirande,

  Hoe gaat het nu met je? Ik had even tijd en heb al je berichten eens goed bekeken! Wat maak je leuke dingen! En je hebt een cuttlebug lees ik? Ik ben jaloers!
  Ik zit er over na te denken om ook weer een blog te gaan maken. Hoe kom jij aan de leuke rand op je blog?

  Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande