maandag 13 december 2010

Traktatie


Hoi, hoi,

Wat leuk dat je weer even langs komt om een kijkje te nemen op mijn blog.
Ik heb deze week een traktatie voor onze zoon Lars gemaakt.
Lars zit sinds zijn tweede op gym. Iedere week ging hij met veel plezier op zaterdagochtend al heel vroeg naar de gym. Wij vonden het  als ouders soms wat minder leuk om iedere zaterdag zo vroeg op te staan. Maar ach ondertussen konden wij snel de boodschappen doen. Dus ook voor ons had dat gymuurtje in de week ook wel een voordeel.
Lars wilde al een poosje graag op voetbal. Enkele weken geleden is hij voor het eerst een keertje gaan meetrainen. Hij was dol enthousiast en wil nu niet meer naar de gym. Toch zijn we vandaag nog een keer naar de gym geweest om afscheid te nemen van de groep en de juffen.
Ik heb voetballertjes gemaakt. Achter ieder voetballertje zit een snoepdoosje verstopt in een groen papiertje. Ik heb alle voetballertjes op een dienblad gezet, die ik met groen crepe papier versierd heb, zodat het een beetje op een voetbalveld lijkt. Ik moet zeggen dat ik het eindresultaat erg leuk vind. Het lijkt allemaal veel werk maar dat viel eigenlijk best mee.
Lars was in ieder geval apetrots dat hij dit mocht trakteren.Voor de juffen heb ik een theedoosje geknutseld. Ik heb deze doosjes al eerder gemaakt maar ik vind wel dat ze steeds leuker worden. In de doosjes heb ik wat lekkere kerstchocolaatjes gestopt.
Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne avond.
Enne... mocht je een reactie plaatsen alvast bedankt.
Ik lees jullie berichtjes altijd met heel veel plezier.

Groetjes Mirande

2 opmerkingen:

 1. Jaaaa superleuk zeg!!! Ik had ze al in het echt gezien, maar al die voetballertjes op het voetbalveld zijn nog leuker. Ik kan me voorstellen dat Lars trots was. En ook je theedoosjes zijn erg mooi geworden. Het blijft een leuk kadootje om te geven he!
  Tot morgenvroeg. Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige traktaties heb je gemaakt! Echt heel mooi. En he, of ik het goed vind dat je volger wordt op mijn blog? Haha, ik vind het hartstikke leuk! Ben ook meteen jou volger geworden hoor. Fijn dat je toch weer wat hebt kunnen knutselen deze week, hoop voor je dat het steeds wat beter gaat met het herstellen van de operatie.
  Wat gezellig dat jij en Patricia samen kwamen winkelen zaterdag, dan scrappen jullie zeker ook wel samen? Gezellig hoor! Veel plezier en tot blogs :-)
  Hugs Ing

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande