zaterdag 22 januari 2011

Happy Birthday!Hallo allemaal,

Helaas ging de griep ook dit jaar niet aan mij voorbij.
Na een paar dagen niet echt fit geweest te zijn, knap ik nu gelukkig weer wat op. Ik heb vandaag een verjaardagskaartje, die ik graag aan jullie wil laten zien. Het kaartje had ik al een tijd geleden gemaakt maar het was nog niet echt af. Ik heb het nu afgemaakt met een afdrukje van een magnoliastempel. Dit stempeltje had ik eigenlijk ingekleurd voor de baby van mijn vriendin, maar ja zij kreeg geen meisje. Ineens kreeg ik de ingeving dat dit stempeltje wel leuk bij dit kaartje zou kunnen passen. Ik ben zelf tevreden met het eindresultaat. Het is een fleurig verjaardagskaartje geworden. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. 
Fijne avond nog en tot snel.
Groetjes Mirande

5 opmerkingen:

 1. Oeps had je de verkeerde voorspelling gedaan... Nou deze kan hier ook geweldig bij! Ik ben het afdrukje ook aan het kleuren!
  groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superschattig kaartje Miran. Ik had hem al bij je zien staan, hij is zo lekker fleurig.
  Ben je al een beetje opgeknapt?
  Ik spreek je snel...groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Miran, Ik kan ook nog steeds naar Heesch hoor dus als je wil bel je me maar. Ik kan dan om ca 11.00 weg. Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Mirande,
  wat een prachtig kaartje !
  Bij mij is de griep ook gepasseerd !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach wat een leuk bloempotkaartje Miranda! Zo lief ook met het stempeltje erbij, komt deze toch nog van pas! ;-) Was het leuk in Heesch? Kon helaas niet mee maar de volgende keer ben ik ook weer van de partij hoor! Groetjes, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande