zondag 23 januari 2011

Kalender

Hallo allemaal,

Wat leuk dat je weer even komt kijken op mijn blog.
 Ik had me voorgenomen om wat vaker iets voor mezelf te maken. De afgelopen week heb ik me aan mijn woord gehouden. Ik heb een verjaardagskalender gemaakt voor op het toilet. Ik heb het idee voor deze kalender van Linda. Zij liet me haar kalender zien en nog diezelfde avond ben ik zelf ook aan de slag gegaan. Zo'n leuk idee vond ik dit.
We hebben veel bruine accenten in het toilet en daar heb ik het papier bij uitgezocht. Verder vind ik leuk als er foto's op een kalender staan. Wat is er nu  leuker om dan de leukste foto's van je eigen kids te gebruiken. Alle foto's heb ik bewerkt en in sepia afgedrukt. De maanden januari en februari hebben geen foto, daar was echt te weinig ruimte voor. De maanden heb ik met bruine inkt geprint op creme cardstock. Ik heb geprobeerd bij iedere maand wat knoopjes, bloemetjes of andere versierseltjes te plakken.
Ik ben echt heel erg blij met mijn kalender, die nu in het toilet hangt te pronken.
Daar ga ik zelf nog heel vaak van genieten dit jaar!
Tja, ik heb dit keer veel foto's gemaakt. Ik wilde graag iedere maand even aan jullie laten zien. Maar dat vinden jullie vast niet erg. Ik wens jullie nog een hele fijne avond en tot snel.
Groetjes Mirande7 opmerkingen:

 1. Oh Mirande,
  wat geweldig zeg !
  Je kalender is echt prachtig geworden !
  Mooie foto's heb je gebruikt en daar ga je vast nog veel reacties over krijgen van mensen die bij jullie naar het toilet gaan :)
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Mirande, Wauw! Wat is je kalender gaaf geworden zeg! En zo mooi met dit papier en al die leuke foto's van je kids erbij, echt te gek! Hoe was het vanmiddag? Ben zo benieuwd! Spreek je vast snel. Groetjes, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauwie.....maar dat had ik al gezegd!!!!! Hij is zoooo mooi geworden. Je bent me aangestoken, want ik wil hem nu ook echt gaan maken. Gelukkig heb ik nu papier ervoor en ga ik er gauw mee aan de slag. Ik heb de balans opgemaakt, lees de mail maar even.
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aaaaahhhh die is gaaaaaaf!!!!!
  vind hem echt super, die wil peg ook!!! hihi
  beetje opgeknapt weer?
  gauw afspreken hoor heb je al zolang niet gezien! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauw!! Echt een prachtige kalender Mirande! Deze kan nog wel wat jaartjes mee! :)

  En wat een mooie randpons! Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi zeg!!! Hier kun je zeker trots op zijn! Hmmm, ik begin al bijna zin te krijgen dit ook eens te proberen. (eerst de rapporten afmaken...)
  Ik ben voorlopig nog wel even druk met het 'jubileumalbum' van Karin!!! Ook erg leuk hoor.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande