zaterdag 5 mei 2012

Tijd voor een KNALfeest!

Hallo allemaal,
Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat Lars jarig is geweest maar had hij nog een kinderpartijtje te goed. We hebben even gewacht met het geven van het feestje omdat ik dat nog niet zag zitten. Nu gaat het gelukkig  beter.
Dit jaar ben ik niet heel druk geweest met het maken van de traktatie op school. Lars wilde op stokjes met daaraan kaas en worst trakteren. De prikker hoefde van Lars niet voorzien te worden van een leuke bovenkant.  Dus ik heb me maar even helemaal uitgeleefd bij het maken van de uitnodigingen voor zijn feestje. Ik heb een driehoekskaart gemaakt (de uitleg kun je vinden op het blog van Elke Kaart een Feestje). Mijn kaart is wel iets kleiner 12x 12 cm.  Ik vond de stempeltjes wel heel toepasselijk bij de titel "Tijd voor een knalfeest" vandaar dat ik ze gebruikt heb.

De afdrukjes heb ik ingekleurd met Derwent potloden. Ik heb maar twee afdrukjes ingekleurd hoor. Ik hoor jullie al denken, ja zij heeft tijd genoeg. Ja, dat heb ik op dit moment ook wel maar ik heb ook zo mijn grenzen. hahaha. De  rest heb ik ingescand en uitgeprint, dat gaat toch net iets sneller. Boven het afdrukje heb ik het stempeltje "Tijd voor een feestje" gebruikt. Op ene kant heb ik het stempeltje "Er is er een jarig"gebruikt en op de andere kant staat de uitnodigingstekst.
Ik heb de kaartjes gemaakt van verschillende restjes papier die ik nog had liggen. Dus daarom zie je verschillende versies.

Ik heb stempeltjes van Eline gebruikt en met de printer heb ik de uitnodigingstekst geprint. Er is een roze versie bij omdat Lars zijn vriendinnetje Bente ook uitgenodigd heeft.

We hebben deze uitnodigingen al rondgebracht, ik kan ze jullie nu dus ook laten zien.
Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze uitnodigingen vinden. Ik vond het in ieder geval heel leuk om te doen. Ik wens jullie nog een hele fijne avond en tot snel.
Groetjes Mirande

15 opmerkingen:

  1. Wat ontzettend leuk zijn deze zeg! Wat een werk maar n supergaaf resultaat!! Hij boft maar met zo'n moeder.... Mijn naamstempel heb ik overigens bij Whimsy besteld, je hebt daar erg veel keuze. Ze zijn wel redelijk prijzig (zo'n $18) en het duurt even voor je ze hebt want ze moeten uit de US komen. Maar ze zijn wel helemaal te gek!!! Zal m snel even op mijn blog zetten.

    groetjes annika

    leuke foto trouwens van jullie afgelopen woensdag!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mirande,

    Wow dat ziet er echt vet cool uit om me even in de taal van de jeugd uit te drukken.
    Het is een erg leuk model.
    Mijn buurvrouw had me gevraagd om zo de geboortekaartjes te maken(60 stuks) maar dat vond ik een beetje veel v.h. goede en nu maak ik een soort easel kaartje is iets minder werk.
    groetjes en veel plezier op het feestje van Lars
    Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk gemaakt Mirande.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat zijn ze leuk, enig!! Geweldige uitnodigingen. Die bloemetjes is heel makkelijk. Gewoon nog een keer de stempel stempelen op een apart blaadje, vervolgens de bloemetjes (of andere gewenste onderdelen) uitknippen en met 3d foam opplakken. Een kind kan de was doen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er super uit die uitnodigingen,

    en bedankt voor je berichtje

    liefs debbie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Mirande,

    geweldig deze uitnodigingen!! En wat een goed idee om gekleurde afdrukjes in te scannen. Dat scheelt en heleboel tijd. En ook al heb je daar nu genoeg van, steeds dezelfde afdrukjes inkleuren begint dan ook te vervelen.
    Ik heb twee Crealies bloemenstansen besteld.....gevolg van ons scrapavondje. Voor €8,95 per stuk. Valt dus €3 per stuk mee.
    Groetjes en een fijn weekend.


    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Mirande,wat zal je zoontje blij geweest zijn met zulke leuke uitnodigingen.Ik vind het een erg leuk model,het lijkt een beetje op een indianen wigwam en cowboys en indianen horen bij elkaar,stoer hoor! Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind dit wel originele uitnodigingen Mirande! Heel mooi gedaan, en de afdrukjes passen er perfect bij!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat zijn ze onwijs leuk zeg!!! Groot gelijk hoor dat je ze niet allemaal ingekleurd heb, het kan te gek ook hè!! LOL
    Nu het feestje nog, veel plezier!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Erg leuk deze uitnodigingen Mirande! Wat een werk heb je hiermee gehad zeg, maar wel helemaal superleuk en idd een toepasselijk stempeltje. Fijn weekend nog. Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. De uitnodigingen zien er geweldig mooi uit, super leuk gemaakt.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ja, ze zijn supergaaf!! Succes met het feestje!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Miran,
    Ik had het je al gezegd in de vorige post...wat een super leuke uitnodiging heb je gemaakt. Heel erg bedankt, hij staat hier te pronken in de kamer, Joeri is er ook erg blij mee. Hij kan nu echt niet meer wachten en vraagt elke dag als hij de kaart ziet...."wat gaan we dan doen"?
    Handig dat klittenbandje trouwens. Nu kan ik mooi even spieken hoe het modelletje in elkaar zit.
    Ik ga hem zeker ook eens maken.
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Mirande

    Wat een mooie persoonlijke uitnodigingen, en leuk om te lezen dat een prikker met worst en kaas nog zo populair is.
    Ik heb hier even rondgekeken en zie hele mooie creaties voorbij komen, ben al benieuwd naar je volgende creatie.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande