maandag 21 mei 2012

Too cute for words


Hoi, hoi,
Wat heb ik op mijn vorige creatie ongelooflijk veel leuke reacties gekregen. Ze zijn allemaal zo leuk om te lezen en werken zo motiverend om nog meer mijn best te doen om weer iets leuks te maken. Allemaal heel erg bedankt. Daarnaast zijn er weer een aantal nieuwe volgers bij gekomen. Wat leuk dat jullie het de moeite waard vinden om mij te blijven volgen. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren. Ik wens jullie heel veel veel kijkplezier en ik kom snel een keer een bezoekje aan jullie blog brengen.
Vandaag wil ik jullie een lo laten zien. Ik ben op dit moment echt goed op dreef met het maken van lo's, al zeg ik het zelf. Volgens mij is dit al de tiende. Maar jullie hebben ze nog niet allemaal gezien hoor.
Ik vind deze lo zelf een van mijn mooiste tot nu toe. Dit komt ook mede doordat ik deze  foto echt zo schattig vind. Merle zit op een zomerdag heerlijk te spelen in de zandbak. Wanneer ik haar roep, kijkt ze even om. En net op het goede moment maak ik deze leuke foto.
Ik heb deze lo gemaakt met designpapier van SEI, first kiss. Ik heb het al een tijdje in huis hoor. Maar toen ik het in de winkel zag liggen en kon het echt niet laten liggen. Maar dat zal jullie vast niet onbekend in de oren klinken hahaha. Dit papier paste perfect bij de foto in combinatie met roze en grijze cardstock. 
Van het roze vel heb ik eerst aan alle kanten een klein randje afgescheurd, daarna heb ik de randen bewerkt met de disstresser. Het geeft een heel leuk effect vind ik.
De randen van de cirkel heb ik ook ruw gemaakt met de distresser. 


Verder heb ik twee roze knoopjes, enkele bloemen en twee kleine houten hartjes gebruikt, die ik wit geverfd heb. Ook heb ik wat pareltjes aan een snoer verwerkt achter de bloemen. Ik heb al heel vaak het vlaggenlijntje voorbij zien komen maar heb dit zelf nog nooit gemaakt. Dus bij deze lo heb ik dat maar wel gedaan. Ik vind het zo leuk. De vlaggetjes heb ik gemaakt met een nestabilitie, die ik sinds kort zelf heb. De vlaggetjes hangen aan een scrappersflosje. De letters heb ik weer gemaakt met mijn Tim Holtz stans.
Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze lo vinden.
Ik heb op dit moment zoveel ideeen voor lo. Dat ik voorlopig nog wel even vooruit kan. Maar helaas er liggen ook nog heel veel andere projectjes, die nu toch echt eens afgemaakt moeten worden. Maar of ik hier ook aan begin dat zien jullie vast in de volgende post.
Tot snel.
Groetjes Mirande

15 opmerkingen:

  1. Wat een ontzettend mooie LO zeg, prachtige kleuren en idd die foto....zo lief en ze kijkt zo schattig.
    Maak je nog niet zo lang LO's dan?

    Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mirande,

    zit net mijn blogrondje te doen en zie je berichtje komen! Wat een heerlijk weer is het, he? Eigenlijk zonde om binnen te zitten. Zelfs nu is nog lekker buiten, maar dat weerhoud me niet om even te gaan kijken op de blogs.
    Je LO is een plaatje!! Ik kan me indenken dat je er zelf zeer tevreden over bent. Prachtige kleuren bij elkaar en je gedistresste randen zijn heel mooi. Je hebt er en speciale distresser voor? Volgende keer maar eens laten zien....Ik las ergens dat het ook kon met en schaar wijd open en dan de randen van je papier erlangs. Maar dat heb ik nog niet uitgeprobeerd.
    Succes met de niet afgemaakte projectjes!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ow wat super mooi! Die foto is top, en dan al die lieve kleurtjes... zucht...

    Daarom ben ik dus ook volger geworden, je maakt prachtige LO, maar vooral je mini-albums vind ik super! Zelf doe ik dit ook zo graag, maar je ziet ze niet zoveel op blogs (of ik zoek verkeerd...lol!) Helaas kan ik mijn albums en LO niet tonen ivm privacy...

    Leuk dat je ook volger bij mij bent geworden!!!
    Ik ben heel benieuwd naar je andere lay-outs hoor!

    Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat super mooi weer zeg, wat een ontzettend mooie foto, lief meissie hoor!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super mooie LO, prachtig papier heb je gebruikt en je dochter wat een schattig meiske.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ooh ja, dit is een schitterende layout geworden Mirande! Leuk zeg dat je zo op dreef bent. Ben benieuwd naar de volgende. :-)
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Mirande

    Wat is deze LO lief met je schattige dochter, ik vind het ook altijd erg leuk om LO te maken van de kids. Veel plezier met de volgende.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel mooi gedaan en een hele leuke foto van je dochter staat er op.
    liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Merle is inderdaad een droppie zeg (op deze foto dan, hihi). Nee hoor ze is sowieso een schatje.
    Je layout is ook weer erg mooi. Leuk met die zoete kleurtjes, heerlijk om mee te werken he.
    Kom maar op met de volgende Layout.
    groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een schatje, daar word elke layout prachtig van hihihihi... maar jij hebt ook flink je best gedaan hoor, mooi papier en schitterende details!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat heb je dit schitterend gemaakt Mirande.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. prachtige LO. geen wonder met zo'n mooie foto van je dochter, wat staat ze er zo leuk op!!
    mooi gemaakt.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Miranda,
    Inderdaad heel mooi gedaan. Misschien een rare vraag, maar wat doe je met de Lo die je maakt? Hang je ze op, of verwerkt je ze in een boekje?
    Want ze blijven leuk om naar te kijken.
    Groetjes,
    Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Mirande! Inderdaad een ontzettend gave LO! Heel schattige foto.. je kunt zien dat ze nog helemaal in het spelen zit hihi. Lief! Ik heb idd nog stapels papier liggen wat ik koop omdat ik het zo ontzettend mooi vind. Op dat moment weet ik dan helemaal niet waar het bij past en waarvoor ik het ga gebruiken maar het is gewoon mooi! Niet erg toch? Ooit ga ik het gebruiken, je moet er ook de juiste foto voor hebben. Je geeft me wel weer inspiratie om ook weer eens wat LO's te maken. Tot op heden nog niet van gekomen. Ga eerst het laatste vogelhuisje voor in mn boom afmaken en wie weet ga ik me er daarna aan wagen. Al die vogelhuisjes inclusief boom komen binnenkort op mn blog.... hij is bijna klaar en zooooo gaaf (al zeg ik het zelf hihi). Heel veel groetjes, geniet van het weer!!!

    Annika

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hele gave en mooie LO. En wat een ontzettend leuke foto.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande