vrijdag 3 augustus 2018

Life is better with friends


Met deze Dutch Doobadoo mal uit de nieuwe collectie (juni 2018) heb ik deze kaart gemaakt. Dutch Doobadoo Dutch Card Art 2-luik 470 713 672Het designpapier heb ik ooit eens van iemand gekregen. Bij dit papier denk ik aan Amerika. Dus vandaar mijn keuze voor de twee cowboys. De stempeltjes zijn van Nellie Snellen, Young Rebels.  Ze zijn al wat ouder maar niet minder leuk om weer eens op een kaart te gebruiken. De afdrukjes heb ik ingekleurd met Faber Castell potloden. 


De afdrukjes heb ik met een stempeltje van Crealies bewerkt, vandaar de spikkels op de achtergrond. De randjes heb ik bewerkt met distress inkt, Vintage Photo. De sterren, die ik om de stempelafdrukjes geplakt heb, heb ik uit het designpapier geknipt. Bij het meisje heb ik nog een soort paperclip uitgestanst uit kraftpapier en daar heb ik weer een sterretje op geplakt, het paperclipje heb ik ook nog voorzien van een zwart lijntje, die ik gemaakt heb met een fineliner.

 
Bij het jongentje heb een labeltje achter het stempelafdrukje gemaakt zodat je hier je persoonlijke tekst op kunt schrijven. Achter de stempelafdrukjes heb ik nog stansjes van radartjes verwerkt, deze zijn van Noor, de roze mallen. 


Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot snel.

Groetjes Mirande

3 opmerkingen:

 1. Oh wat prachtig zeg !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk! En inderdaad, die stempeltjes van Nellie Snellen blijven leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dit ziet er weer heel erg leuk uit Mirande. Past allemaal perfect bij elkaar.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande