woensdag 29 december 2010

It's a boy!





Hoi, Hoi,

Mijn vriendin is afgelopen maandag de trotse moeder geworden van een zoon. Toen ik het grote nieuws hoorde was dat wel even schrikken. Ik had namelijk echt verwacht dat het een meisje zou worden en mijn vriendin had er ook echt alles aan gedaan om mij dat te laten geloven. Bedankt Debby en ik was zo dom om er in te trappen! Toen ze belde om het grote nieuws te vertellen geloofde ik haar eerst niet.
Ik was vorige week al stiekem begonnen aan een leuke meidenkaart. Maar ja, die ligt nu dus nog op mijn scraptafel. Ik mocht dus maandagavond lekker een jongenskaartje gaan scrappen. Pfff het zweet stond echt op mijn voorhoofd en ik lag zeker niet op tijd in bed. Maar goed het kaartje is af. De stempel op de voorkant 100% boy vond ik in dit geval wel heel toepasselijk.
Ik wilde ook graag een origineel kraamcadeautje maken. Dus heb ik een grote theedoos gekocht en deze beplakt als een geboortedoos. In de theedoos had ik zes kleine cadeautjes gestopt en daar bovenop paste nog net een leuke blouse met een rompertje. En daarna was de doos ook echt vol. Het labeltje bovenop de doos is een idee van Linda. Linda, ik vond het zo leuk dat ik je idee gebruikt heb.
Hopelijk vind je dit niet erg.
Ik ben zelf erg tevreden met het resultaat en mijn vriendin was er erg blij mee.
Morgen ga ik een dagje uit naar Paper and pictures in Doorn. Ik heb hier zo onwijs veel zin in!
Leuk dat je weer even langs kwam en tot snel maar weer.
Groetjes Mirande





7 opmerkingen:

  1. Hallo Mirande,
    Dit geweldig mooie cadeau heb je snel gemaakt (-; Prachtig, alle details zijn even leuk!!!

    Hoe heb je de rode letters van zijn naam gemaakt? Geprint of heb je er een machine voor?

    Ik kan me goed voorstellen, dat je vrienden deze mooi versierde geboortedoos super vonden.

    Groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ooooohhh miran ik heb echt kippenvel zooo leuk vind ik het!! en super dat deb er weer vanaf is wel balen dat het niet met de kerst was hiihih had raymond wel willen zien als herder hahah.
    maar goed vind je foto's super!!
    mijn kaartje gaat vandaag pas op de post had echt niet eerder de tijd hem af te maken!
    jou kaartje is ook super had je nog gebeld ervoor.
    groetjes aan debby als je haar spreekt!
    en een ele fijne jaarwisseling morgen en hopelijk hebben we weer een superleuk scrapjaar!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg mooi gedaan Mirande! Zo schattig die doos met die lieve cadeautjes erin en het kaartje ook zo mooi. Deze kleuren zijn prachtig bij elkaar daar is ze vast heel erg blij mee! En ik vond het gisteren heel erg gezellig en leuk in Doorn! Volgende keer naar Heesch ;-) Ik ben superblij met mijn spullen en ben gisteravond al begonnen met het huisje! Het wordt supergaaf! Nou, we spreken elkaar wel weer en een keertje samen scrappen lijkt me heel gezellig! Fijne jaarwisseling en een goed 2011. Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mirande wat een mooie kaart en wat een leuk origineel cadeau! Een heel project! Je vriendin is er vast erg blij mee! Leuk ook die rode randjes aan je labeltjes en tekstjes, ik maak ze meestal bruin, ga dat rode ook eens proberen!

    Een hele fijne jaarwisseling! En werkse weer maandag (ga je beginnen?)!
    Groetjes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Mirande, Ik had het je al gezegd, maar ooh wat vind ik je doosje prachtig zeg!!
    Wat vond je vriendin ervan...ja stomme vraag eigenlijk..prachtig natuurlijk. Ik vond het ook superleuk in Doorn. Ik moest "helaas" eerst nog de kalender afmaken, maar daarna ga ik ook lekker aan de slag. Ben jij al begonnen met de nieuwe spulletjes?
    Fijne jaarwisseling en tot gauw.
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. heyyy
    er is wat mis gegaan met het kaartje op de bus doen dus heb hem hier nog steeds liggen (schaam)
    kan hem ook bewaren voor eind dit jaar haha.
    deze week tijd om af te spreken???
    xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Mirande!

    Jij ook een gelukkig en gezond 2011! Fijn dat je weer gaat beginnen maar vervelend dat je nog zo moe bent! Na januari heb ik van woensdag tot vrijdag nog niets, dus misschien kom ik dan nog eens invallen! Zou leuk zijn!
    Heeft Natasja trouwens geen blog? ;)

    Werkse morgen!
    Groetjes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande