zaterdag 16 juni 2018

Making memories


O nee, het is echt verslavend.  
Maar wel heel erg leuk om die kleine kaartjes te maken voor je Memory Desk. 
Zijn jullie ook al besmet dit virus? 

Ik heb met de Dutch Doobadoo kaartjes leuke herinneringskaartjes
 gemaakt voor aan mijn Memory Desk.
Ik wil eigenlijk gedurende het jaar van alle leuke dingen, die we doen een kaartje maken, zodat je nog eens terug kan kijken wat we allemaal gedaan hebben het afgelopen jaar. 
Heel vaak vergeet je dat soort dingen zo snel en met deze leuke kaartjes, kun je al die leuke herinneringen nog even een keertje snel doorbladeren. 

Ik heb eerst even wat kaartjes gemaakt met verschillende techniekjes om even de slag te pakken te krijgen. Maar ik werd al heel snel heel enthousiast. Al vind ik het maken van kaartjes met foto's wel het allerleukste.

Het bovenstaande kaartje heb ik gemaakt met design papier van Maja. Op het kaartje heb ik een foto van mijn dochter verwerkt. Op een paar kleine stansjes na is je kaartje zo klaar.
Het onderstaande kaartje is ook gemaakt met design papier maar dit keer van Joy/Noor design.
De kanjer op de foto dat is mijn zoon. Door er een stukje jute achter te plakken wordt het een stoer geheel.


En als laatste heb ik toch weer een kaartje gemaakt waarbij ik een achtergrond heb gemaakt met Oxide inkt. Dit keer heb ik blauw gebruikt.
Op de achtergrond heb ik spetters gestempeld met dezelfde kleur inkt. Hierna heb ik een stans van studio light gebruikt (Essentials). Ook deze heb ik bewerkt met inkt. Door de gaatjes heb ik scrappersflos geknoopt. Hierna de foto gemat op zwart papier en nog wat gestanste sterretjes erbij en klaar is het kaartje voor de vriendinnen voor het leven. Natuurlijk moest er ook weer een randje omheen maar ja dat maakt het wel net even af. 
Ik hoop dat ik jullie op wat ideetjes heb kunnen brengen. Er zullen binnenkort vast nog meer kaartjes volgen. Want zoals ik al zei ik heb er weer een verslaving bij😊.
Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Groetjes Mirande


1 opmerking:

  1. Ja, zo gaat dat. Als je dan eenmaal begint.Zo heb ik nu en boel spullen voor inktkaarten en mixed media. Is ook zo leuk om te doen!! Wat je laat zien is heel leuk en een prachtige herinnering later. En het zijn geen grote projecten per keer. Handig!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande