donderdag 7 juni 2018

Proost, 60 jaar!

Hoi, hoi,

Voor een jarige, die 60 is geworden, heb ik deze verjaardagskaart gemaakt. Ik heb hiervoor de Dutch Shape Art mal van Dutch Doobadoo gebruikt 470 713 165

Ik heb een grappige stempel van een oudere dame, die een glaasje rode wijn drinkt op de kaart verwerkt. Deze stempel is van Art Impression. 
Het afdrukje heb ik ingekleurd met Faber Castell potloden.


Ik heb designpapier van Maja gebruikt in combinatie 
met wit en blauw cardstock en kraft.
Verder heb ik nog enkele tekststempeltjes gebruikt, 
deze horen bij de stempelset van Art Impression.


 Ik heb de cijfers slingers van Joy op de kaart verwerkt.


 En met de alfabet slingers van Joy (One of a kind Alfabet 6002/0799)  
heb ik de tekst hoera gemaakt. De slingers heb ik aan een touwtje gemaakt.
Bovenaan heb ik met de Eyelet Decoration met de stempel en stansset Crafty Cocktail van Joy gemaakt. Hierop staat de tekst proost. Door het gaatje heb ik nog een lintje en een touwtje gehaald.

De bubbels aan de linker zijkant zijn ook gemaakt met een stans. Deze heb ik gestanst uit glimmend wit papier maar dat is op de foto niet zo goed te zien. De rondjes die uit de stans komen heb ik  ook verwerkt op de kaart. Als extra bubbels😊
De jarige heeft de kaart inmiddels ontvangen dus kan ik hem jullie ook hier laten zien. Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Groetjes Mirande


1 opmerking:

  1. Hahahaha, deze is ontzettend leuk! Die stempels zijn ook altijd om te (glim)lachen. Je bent weer helemaal in the flow, geloof ik. Gaaf hoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande