zondag 10 oktober 2021

Hoera 93!
Hallo allemaal,

Ik heb mezelf eens uitgedaagd om een kaart te maken, die al heel lang op mij to do lijstje stond.  Het kostte even wat tijd maar het is me gelukt. Voor mijn tante, die onlangs 93 jaar is geworden maakte ik deze verjaardagskaart met 93 kaartjes. Een hele bijzondere leeftijd waar een speciale kaart bij hoort. Ik ben daarom maar eens aan de slag gegaan met de Hoera mal van Dutch Doobadoo.

Dutch Card Art Hoera Kaarsen 2 stuks

470 713 799

Ik heb eerst een dubbele basiskaart gemaakt waarop ik op de voorkant de tekst hoera heb gemaakt. De voorkant heb ik verder aangekleed met een stempel en stansenset van de pandabeerttjes van Marianne Design.

Hierna heb ik aan de binnenkant 93 kaarsjes gemaakt. Dat was wel even werk maar het resultaat ziet er toch heel mooi uit. Eigenlijk wilde ik alle kaarsjes aan 2 kanten beplakken maar dat kostte toch echt te veel tijd dus heb ik het maar bij 1 kant gelaten. 😌😊

Het desingpapier wat ik gebruikt heb voor deze kaart is ook van Dutch Doobadoo en komt uit de Crafty kit XL Time to party. Ook de afbeeldingen komen uit het uitdrukvel wat hoort bij deze papierset. Met een stans van Carlijn Design heb ik de tekst Hoera en het cijfer 93 gemaakt. Vervolgens heb ik de tekst "van harte gefeliciteerd" gestempeld met een stempelsset van Craft Emotions. 


473 005 005

Wanneer je de kaart openmaakt en deze rechtop zet ziet hij er zo uit. Wat een leuk gezicht he?

Ook nog even een foto gemaakt van het vooraanzicht wanneer je de kaart rechtop neerzet. Ik vind het een heel vrolijk geheel met al die velle kleurtjes papier.

De kaarsjes kun je per 8 uit de kaart trekken om zo te tellen of het er ook echt 93 zijn. Succes 😉😂

De jarige was erg blij met de kaart en ze heeft de kaart aan iedereen laten zien die bij haar op visite kwam. Dat is toch leuk om te horen en daar doe je het voor. 

Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot een volgende keer. 

Groetjes Mirande

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande