dinsdag 9 maart 2021

Hoera je bent Jarig!


Hallo allemaal,

Ik heb dit keer weer een leuk mini-album gemaakt voor een jarige dame. Voor het maken van dit album heb ik deze Dutch Doobadoo mal gebruikt.  Ik heb voor de basisbladzijden eerst alle mallen overgetrokken op wit cardstock. 


Dutch Doobadoo Card Art Hoera Album
470 713 857

Hierna ben ik aan de slag gegaan met designpapier van Echo Park, Magical Birthday. Ik heb eerst alle pagina's beplakt met het deisgnpapier en daarna ben ik het album verder gaan versieren. Bij deze papierlijn zitten ook hele leuke kaartjes die je uit kunt knippen om ze daarna te verwerken in de je album. 




 Ik heb er nog geen foto's in geplakt maar die kun je heel snel en gemakkelijk op de matjes (zwarte en roze  delen op de bladzijden) plakken. 


De letters van het woord "Hoera"heb ik nog een keer overgetrokken op roze cardstock om ze vervolgens net iets kleiner uit te knippen. Daarna heb ik alle letters nog een keer bewerkt met een zwarte gelpen zodat de letters nog net wat meer opvallen.


Om wat meer ruimte te creëren heb ik in het album wat extra flapjes gemaakt zoals hieronder te zien is.
Op het leuke kaartje kan ik in het midden nog een foto plakken maar ook aan de binnenkant is er nog ruimte genoeg voor extra foto's. 



Ik vind het zelf weer een superleuk album en ik weet zeker dat ik deze leuke mal nog vaker ga gebruiken.


 Want de tekst Hoera voorop het album kun je niet alleen voor een verjaardag gebruiken maar ook bijvoorbeeld voor een geboorte "Hoera een baby, Hoera een meisje, Hoera een zoon". Ik zou er ook nog graag een keer een winteralbum mee willen maken met de tekst "Hoera er ligt sneeuw en ijs" bijvoorbeeld of "Hoera de kinderen mogen weer naar school". Ik kan zo nog wel even doorgaan dus voorlopig ben ik nog wel even zoet. Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot snel.

Groejtes Mirande

 



2 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande