vrijdag 12 maart 2021

IJskoude Wintergroetjes


Hoi, hoi,

De periode van sneeuw en ijs ligt al weer achter ons, nu genieten we volop van het eerste lentezonnetje. Toch wilde ik jullie deze winterse kaart nog graag even laten zien. Ik gebruikte hiervoor 2 verschillende Dutch Doobadoo mallen. Voor de basiskaart gebruikte ik deze shape art mal 

Dutch Shape Art Iris A5

470 713 207

Ik heb deze mal 4 keer overgetrokken. De laag designpapier heb ik aan de randjes voorzien van een laagje gesso, zo lijkt het net alsof er een sneeuwrandje langs het papier zit. 

'

Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met deze mal


Dutch Card Art Snowman
470 714 840

Ik heb de sneeuwman overgetrokken zodat ik deze plat kan gebruiken. In de buik van de sneeuwman heb ik met een ronde stans een gat gemaakt waarin ik een shaker van Marianne Design vastgemaakt heb. In deze shaker heb ik springletz gedaan die goed passen bij het thema winter. Hebben jullie de kleine leuke sneeuwmannen ook al gezien in zijn buik. Ik vind ze echt zoooo leuk.😍


Met een zwarte en witte gelpen heb ik hier en daar wat accentlijntjes aangebracht.

r

Met enkele sneeuwrandstansen van My Favorite Things heb ik onderaan de sneeuw gemaakt. Als laatste heb ik nog de tekst "IJskoude Wintergroetjes" gestempeld.


Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot een volgende keer.

Groetjes Mirande


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande