donderdag 13 december 2012

Swing kerstkaart








Hallo allemaal,

Na een paar dagen flinke koorts, heel veel hoesten en geen stem hebben voel ik me vandaag gelukkig weer veel beter. Tja, in deze drukke tijd kun je de griep er net even niet bij hebben. Maar hopelijk ben ik nu voorlopig er weer even van af.

Nog twee weekjes en dat is het alweer zover. Dan is het weer Kerstmis. Ik kan me er nu al op verheugen. Lekker knus gezellig bij de kerstboom met mijn familie. Helemaal gezellig.
Inmiddels ben ik begonnen met het schrijven van de kerstkaarten. Dit zal een van de laatste kerstkaarten zijn voor dit jaar. Voor mijn gevoel heb ik best veel kerstkaarten gemaakt dit jaar maar het valt toch wel tegen wanneer ik ze aan het schrijven ben. Volgend jaar dus nog iets beter mijn best doen.
 
Dit model kaart heb ik een keertje gezien bij mijn vriendin Bianca. Ik heb de middelste vorm alleen met een nestabilitie gemaakt. De basis heb ik gemaakt van craft en die heb ik beplakt met dp van Maja Design, een oude lijn van vorig jaar. De stempel afdrukjes heb ik gekleurd met mijn Derwent potloden. Met wat creatables heb ik de kaart verder versierd en dat vond ik dit keer best lastig. Dit is het uiteindelijke resultaat geworden. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en mochten jullie tips voor me hebben, dan zijn die altijd welkom.
Met deze kaart wil ik graag meedoen aan de volgende challenge:
http://scrapcardschallengeblog.blogspot.nl/2012/12/scrp-cards-challenge-40.html
 
Groetjes Mirande
 

16 opmerkingen:

  1. Ojee je bent dus flink ziek geweest. Vervelend! De kaart die je hier laat zien is weer erg mooi! Wie heeft er geen Kerstkaartjes te weinig? Haha. Fijne avond alvast. Groetjes Marlieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mirande,wat vervelend dat je ziek geweest bent maar gelukkig ben je nu aan het opknappen.Ik heb even terug zitten kijken bij je,je hebt weer erg mooie creaties gemaakt,van je kalendertje ben ik helemaal weg,ontzettend leuk gemaakt!Deze kaart is ook mooi gedaan,moest wel even goed kijken hoe het werkt maar ik snap 'm.Ziet er goed uit,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat vervelend dat je ziek was, gelukkig ben je weer aan het opknappen. Doe rustig aan!
    Ook dit is een prachtige kaart!! Die kerstboompjes blijven zo leuk hé om mee te werken.

    Fijne avond!

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een schitterend kaartje Mirande! Succes met de laatste loodjes!!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. een hele mooie kaart.
    leuke details!
    fijn dat je weer aan de betere hand bent....hier begint het....mijn zoontje gisteren en vandaag thuis...en nu komt mijn man ziek thuis van zijn werk.
    dus...we zullen zien wat er komen gaat. het heerst momenteel, geloof ik.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt, heel leuk model idd.
    Papier is ook fantastisch zeg, en eht afdrukje is beeldig.
    Fijn dat je weer opgeknapt bent dat is idd niet prettig nu ziek zijn, maar beter nu dan straks met de kerst, gelukkig heb je het achter de rug.

    Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijn dat je weer wat beter bent! Je hebt een hele mooie kaart gemaakt! Een leuk model! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk!!! Ik ben met zo'n zelfde model kaart bezig, dus ik 'moest' even bij je komen kijken ;-) Wat is die van jou super geworden! Maar net wat je zegt, ik was ook al aan het zoeken om hem mooi aan te kleden... Toch vind ik die van jou wel super mooi geworden!!! En heeft het mij op weer ideetjes gebracht ;-)

    Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooi Mirande, mooie kleuren ook. Die kerstboom is leuk, maar als je die veel gebruikt zul jij ook wel hebben dat je nu wel genoeg kerstbomen hebt gezien.
    Hopenlijk ben je weer opgeknapt en kun je nog een weekje werken zo voor de vakantie. Lekker druk maar o zo gezellig.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fijn dat je je weer beter voelt. En of ik tips heb voor je kaart? Nee! Ik vind hem heel mooi, heel gaaf model ook! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Miran,
    Je hebt weer zo'n mooie kerstkaart gemaakt. Lekker om daar mee bezig te zijn he, helemaal voor jou als kaartenmaakliefhebster (een mooi scrabble woord he, hihi). Balen dat je ziek was. Je bent niet de enige, ik hoor het om me heen van iedereen. Wij zijn de dans nog ontsprongen gelukkig.
    Hopelijk tot gauw. Ons afspraakje komt niet echt van de grond he. Ik vind het sowieso jammer dat ik je weinig zie. Wie weet gaat het in het nieuwe jaar beter, hihi.
    Fijne dag,
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Mirande,
    Dit is echt een schatje hoor..mooi in die bruine tinten, de mallen komen perfect uit en het afdrukje...superssss...

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  13. gelukkig voel je je alweer beter. dit kaartje heb ik pas een tutorial over gemaakt. zo leuk om te maken dit model. je hebt hem prachtig gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hee Miran,
    da's balen om ziek te zijn! Maar gelukkig knap je weer op! En net als Nelleke zegt"zou toch jammer zijn de laatste week te missen. Hier is er nog niemand ziek, gelukkig, maar ik hoor het overal om me heen. Ik hoop dat we er niet in de vakantie mee geconfronteerd worden.
    Je kaart is echt weer een topper! Sjonge, wat mooi dat model en de details. Ook het bruine dat je overal doorvoert is erg mooi!
    Groetjes en geniet van je weekend!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heyy pipeloii,

    Hoera nog een mooie kaart van Mirande...Deze is helemaal goed hoor:) Die mag meedoen met de challenge. Gaaf zo die bruinte tinten.

    Valt inderdaad altijd tegen hè bij het schrijven van kerstkaarten. Ik kwam er dit jaar ook dik tekort. Errg. Ik moest er dus maar een paar 'gewone' bij kopen;)

    Bedankt voor het meedoen aan onze challenge op het Scrap-Cards Challenge-Blog.

    Ook wensen wij je hele fijne feestdagen toe en een geweldig goed en creatief Nieuwjaar!

    Groetjes,
    Neltine

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande