woensdag 4 april 2012

Spiegeltje, spiegeltje

 Hoi, hoi,

Hier ben ik weer.Dit keer heb ik een spiegelkastje van de Action beplakt met echt meidenpapier. Voor een vriendinnetje van mijn dochter heb ik een tijdje geleden een theedoosje gemaakt waar ze haarspulletjes in kan bewaren. Iedere keer vroeg mijn dochter of ze ook zo'n doosje kreeg. Ik heb toen toch maar besloten om in plaats van het theedoosje dit spiegelkastje te maken, nog veel leuker. Alle randjes heb ik eerst wit geverfd.
Ik heb bij Creabest deze leuke papierlijn Basic Grey, kissing booth voor meiden besteld.

 Om het spiegeltje heb ik een lintje geplakt met vlindertjes en bloemetjes. Hier en daar heb ik het lintje losgeknipt omdat de vlindertjes anders op de kop zouden vliegen. In ieder bloemetje heb ik een roze plakpareltje geplakt. Het Magnolia prinsesje heb ik ook voorzien van glitters op het toverstokje en het kroontje. Met plakpareltjes heb ik de swirls op het doosje gemaakt. Nog een paar vlindertjes gemaakt met een mal van MD en enkele bloemetjes en het spiegelkastje was klaar.

 Merle is zo blij met haar nieuwe kastje. Ze laat het echt aan iedereen zien en enkele vriendinnetjes staan er met open mond naar te kijken. Ik ben bang dat ik vaker van dit soort kastjes kan gaan maken maar ach het was best een leuke klus. Dus wie weet hoeveel er nog zullen volgen. hahaha.
Ik wens jullie een hele fijne avond en tot de volgende keer.
Groetjes Mirande

17 opmerkingen:

  1. Hoi Mirande,
    Wauw echt helemaal tegek daar zal je dochter wel blij mee zijn he echt leuk
    Groetjes Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schatje zeg, Even goed bij je af kijken hoe je het heb gedaan. En vrijdag even langs de action.
    Want ik denk dat mijn kleindochter het wel super zou vinden op zo spiegelkastje te krijgen.
    Super mooi kleuren heb je gebruikt.
    Groetjes Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Mirande,

    nou dat is een succesnummer, denk ik! Zal wel heel lang mee gaan. Ik denk dat zelfs Willemijn dit nog leuk zou vinden. Is vast niet zo leeftijd gebonden.
    gaat het alweer wat beter? Kun je binnenkort weer aan de slag?
    Nou ja, met zo'n hobby verveel je je in elk geval niet.....

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Mirande,
    Ik heb ook nog zo 2 kastjes staan die ik ging oppimpen maar ik ben er nog niet toe gekomen. Maar als ik de jouwe zie, beginnen mijn handen te jeuken om eraan te beginnen en zeker met zo'n mooi voorbeeld! Ik heb eind april 2 communiefeestjes voor meisjes. Misschien is dit wel een leuk idee om dit als cadeautje mee te doen. Bedankt voor de prachtige inspiratie!
    Veel liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh Mirande wat een leukerdje is dit geworden. Wat zal je dochter hier blij mee zijn.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat is dat spiegelkastje echt ontzettend leuk geworden! Kan me voorstellen dat je er straks meer moet gaan maken, ik zou er ook zó een willen ;)

    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Laatst heb ik er ook voor gestaan, maar ik heb dit leuke kastje niet gekocht. Jammer eigenlijk, het ziet er bij jou zo mooi uit. Prachtige versieringen, zonder overvol te zijn! Heel mooi gemaakt, Mirande!
    Groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jemig zeg, wat heb je dit weer geweldig mooi gemaakt, super!!! Erg mooi!!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Miran,
    Dat heb je mooi gemaakt, ik kan me voorstellen dat Merle hier erg blij mee is. Echt in meidenkleuren met alles erop en eraan. Wilde ze zelf niet meewerken aan dit project of heb je haar er bewust niet bij betrokken? hihi.
    Ik spreek je gauw, groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  10. zo...dit heb je prachtig gedaan...ik had deze ook al gezien bij de action maar wist eigenlijk niet wat ik er mee kon doen. en als ik jouw werkstukje zie.....wat een pracht, ook als kado is dit natuurlijk geweldig. nou, ik snap wel dat je dochter dit schitterend vind en trots is hierop,dit moet natuurlijk gezien/laten zien worden.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik had het gisteren in mijn handen. En dan sta ik te denken hoe ik dat moet doen. Leg ik uiteindelijk maar weer terug. Maar nu ik dit zie!! Het is zooooooooooo leuk! Misschien toch maar eens proberen......

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo, het is een erg mooi kastje geworden.
    Ik had zoiets al eens eerder op een blog gezien en wilde er ook eentje maken.
    Heb het kastje echter al maanden in de kast staan, en er nog steeds niets mee gedaan.
    Misschien dat het nog wat wordt nu ik deze van jou heb gezien.

    Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ohh wowww Mirande,wat heb je dit prachtig gemaakt.
    Ziet er super uit.leuk hoor

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een prachtig kastje. Had ze al eens gezien, toen had de Wibra ze geloof ik, maar toen ik ging kijken was natuurlijk alles al uitverkocht. Morgen maar gauw eens bij de action kijken, als het niet alweer te laat is.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een gave spiegelkast. Heb je heel leuk gedaan.
    Wat een werk pffff. Ik denk dat er heel wat zullen volgen want hij is zooooo gaaf. Vind het jammer dat ik geen kleine kids meer heb die dit willen hahahahah.

    Liefs, Lieb

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Dat ziet er erg leuk uit, heel mooi gemaakt.
    Mijn vriendin en ik hebben deze kastjes laatst nog gemaakt op een kinderverjaardagsfeestje, het was een groot succes.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Heel leuk gedaan! Ik had ook met het kastje in handen gestaan. Toch maar niet mee genomen later weer spijt van gehad. Maargoed dat hou je altijd. En leuk dat je zo dichtbij woont dacht niet dat ze het heel erg kennen hier in de buurt;)

    Groetjes ilse

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande