zondag 1 april 2012

Verjaardagsslinger en voetbalkaart voor Lars





Hallo allemaal,

Het was gisteren een hele gezellige dag. Lars is enorm verwend met heel veel cadeaus. Hij was enorm blij met het pirateneiland van playmobil, dat hij gekregen heeft. Hij heeft er zelf wel voor moeten sparen hoor want we geven niet zulke dure cadeaus voor een verjaardag hoor. Nadine, mijn schoonzus, had weer een mooie en lekkere taart gemaakt. Dit jaar heeft ze een rekentaart gemaakt omdat Lars sommen maken heel erg leuk vindt.


Ik was 's avonds wel heel erg blij dat alles achter de rug was en vandaag moet ik echt even bijkomen van alle drukte. Te veel lawaai en te veel mensen om me heen zorgen toch weer voor duizeligheid. Terwijl het eigenlijk al een paar dagen heel erg goed ging. Ik had bijna tot nagenoeg geen klachten. Dat betekent dus toch dat ik er nog niet ben. Rustig aan doen dus nog maar eventjes.
Voor de verjaardag van mijn zoon heb ik deze verjaardagsslinger gemaakt. Het was weer een hele klus en ik heb weer lamme handjes van al dat draaien aan de cuttlebug maar ach het resultaat mag er weer zijn. hahaha.



Het vlaggetje waarop zijn leeftijd staat kan ik aanpassen zodat ik de slinger vaker kan gebruiken. Het cijfer heb ik namelijk met fotolijm vastgeplakt en dat is heel makkelijk weer te verwijderen, zodat ik er volgend jaar een acht van kan maken.


Ik heb deze slinger gemaakt van kraft, blauw en grijs cardstock en designpapier van Maja Design. Met de cricut heb ik de letters uitgestansd.
Eerst wilde ik alleen de naam van onze zoon op de slinger maken maar mijn man vond dat er moest staan: Hoera Lars 7 jaar! En ja, uiteindelijk ben ik er toch mee akkoord gegaan en dit is het resultaat.
Toch wel erg leuk al zeg ik het zelf.


Op het eerste en het laatste vlaggetje heb ik een Magnolia stempeltje verwerkt.



Ik ben benieuwd wat jullie van deze slinger vinden.
 Ik heb voor Lars ook nog een verjaardagskaartje gemaakt. Ik heb een wiebelkaartje in voetbalstijl gemaakt. Het is me toch gelukt om ook de foto's van dit kaartje nog in deze post te verwerken. Ik loop ook steeds tegen het up-load probleem van de foto's aan. Maar vandaag gaat het goed. Ik heb voor dit kaartje meerdere Magnolia afdrukjes gebruikt, die ik heb ingekleurd met mijn Derwent potloden.



De tekst Hoera 7 jaar heb ik gemaakt met een mal van Tim Holtz, deze mocht ik van Patricia geleend. Bedankt Patries, ik gebruik de mal heel veel zoals je ziet. De grasrandjes heb ik zelf geknipt, ik heb hier geen pons of mal voor maar dat is een kwestie van tijd. hahaha.
De stempeltjes zijn tekststempeltjes van Eline. En het papier is van Maja Design.
Het is dit keer een hele lange post geworden maar ik hoop dat jullie er met veel plezier naar gekeken hebben. Bedankt voor je bezoekje en ik vind het altijd erg leuk om al jullie reacties te lezen.
Tot de volgende keer.
Groetjes Mirande

15 opmerkingen:

  1. Wat een geweldig mooie slinger, wat een werk en dan ook nog zo'n leuke wiebelkaart, echt voor een 7 jarige jongen.
    De taart ziet er ook prachtig uit.
    Doe rustig aan deze week.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Miran, gefeliciteerd met Lars. Fijn dat het feestje leuk is geweest. Ik had geen zelfgemaakt kaartje, maar deze is wel met heel veel liefde uitgezocht, hihi. Je hebt een mooie slinger en kaart gemaakt. Leuk in de voetbalstyle, is altijd leuk voor de jongens he. Nu lekker uitrusten. Ik zie je wel weer. groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een werk Mirande! Maar wat een resultaat! De slinger is zo mooi geworden en ook de kaart vind ik verbluffend. Doe nog maar rustig aan en verzorg je goed!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Mirande,

    wat een ontzettend mooie slinger heb je voor Lars gemaakt. Echt heel slim dat je het cijfer volgend jaar kan verwisselen. Misschien kun je een slinger maken voor Raymond? 'Hoera Raymond 40'
    Je kaart is ook weer helemaal geweldig! Zal Lars vast en zeker wel stoer gevonden hebben! En je schoonzus heeft weer een prachtige taart gemaakt!
    Eigenlijk wel goed dat je de verjaardag nu had, een goede graadmeter voor je werk. Als je nu van al die visite moe bent en voelt dat je er nog niet bent, dan is het goed dat je nog niet aan het werk gaat....
    In elk geval sterkte en kom rustig bij!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gigantisch werk die slinger.......maar gaaf!!! Echt geweldig!

    groetjes
    Gerdie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hiep hiep hoera voor jullie grote Lars!
    Leuk hoe broer en zus samen spelen aan de grote tafel. Je schoonzus is dus ook creatief getalenteerd. Leuk of moet ik zeggen: lekker (-;

    Gefeliciteerd!
    Mooie slinger en het kaartje is ook schattig. Zeker Lars en Merel bij elkaar?
    Groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige kaart een een SUPER mooie slinger heb je voor je jarige zoon gemaakt Mirande.

    Liefs van Sieta

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nou Mirande dat is inderdaad een hele klus geweest maar wat is het een prachtige slinger geworden en ook je kaartje is super leuk enne gefeliteerd nog met je zoon.
    groetjes jopie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke kaart en slinger Miran! Heel mooi gedaan! Nog gefeliciteerd met je zoon, 7 alweer! Waar blijft de tijd toch! Amber wordt ook volgende maand 7 en Jade wordt zondag 5, voor haar wil ik ook nog een slinger maken. Heb afgelopen weekend voor het eerst mijn scrapspullen weer aangeraakt en ben met een kaartje voor Jade begonnen. Wel weer leuk hoor, had er ook echt weer zin aan om iets te doen. Nu de slinger dus nog! Die zie je dan vast zeer binnenkort wel een keer op mijn blog.
    Deze van jou is echt mooi in iedergeval.
    Groetjes, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat zijn jouw creaties toch altijd weer super. Een lust voor het oog.
    Het is echt genieten elke x als ik op jouw blog kom.
    Wel vervelend dat je toch weer duizelig bent en slim dat je nu weer ff rustig aan doet.
    Nog van harte met je zoon en slim dat je de zeven volgend jaar kan veranderen in een acht.
    fijne rustige dag verder.

    Liefs, Lieb

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Nog gefeliciteerd met de verjaardag van Lars! Wat heb je een super mooie slinger gemaakt en ook een hele mooie wiebelkaart! Goed idee dat je de cijfer volgende jaar kan wisselen, zo heb je nog heel lang plezier ervan! Doe rustig aan!! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gefeliciteerd nog met Lars!

    Wat heb je een mooie dingetjes voor hem gemaakt. Die slinger en kaart zijn echt leuk :)

    Jammer dat je toch weer last had van duizelingen, hopelijk gaat het nu met wat rust weer wat beter!

    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gefeliciteerd met Lars. Gave slinger en kaart heb je voor hem gemaakt.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Mirande,
    Bedankt voor je leuke lieve reactie op mijn blog!
    Ben uiteraard ook een kijkje komen nemen. Schitterende creaties maak je....volgens mij hebben we wel het één en ander gemeen, 2 prachtige kinderen, scrappen en het mooie overijssel hihihi...
    Ben ook maar gelijk volger geworden.
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Lars proficiat nog! Wat ben je verwend he jongen! Leuke taart had je vriendin gemaakt! Het wiebelkaartje is geweldig. De verjaardagsslinger is echt heel gaaf. Ik ben er nu 1 in het klein aan het maken met mijn nieuwe Stampin Up pons. Wist niet hoe ik verder moest, maar nu weet ik wel iets. Fijn dat ik even bij je kon afkijken, hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande