zondag 20 december 2020

Hoera je bent jarig!


Hallo allemaal,

Ik ben helemaal weg van deze nieuwe build up mal. Met deze leuke pinquins heb ik een verjaardagskaart gemaakt. Ik heb een vierkante basiskaart gesneden waarop de iglo van Dutch Doobadoo past. Deze mal is helaas niet meer verkrijgbaar maar ik vond hem zo goed bij de Pinquins passen dat ik hem toch gebruikt heb. Ik heb alle onderdelen van de iglo nog een keer uitgenkipt en de randjes bewerkt met grijze inkt. Vervolgens heb ik alle ijsblokken opgeplakt. 
Voor de pinquins heb ik dus de nieuwe build up mal gebruikt. 


Dutch Doobadoo Build up 470 713 842


De ballonnen heb ik gemaakt met de build up mal van de olifant. De tekstjes heb ik gestempeld met een stempelset van Carlijn Design.  Met een stans heb ik het woord jarig uitgestanst en met een pons heb ik nog wat sneeuwvlokken uitgestanst. Nu snel deze verjaardagskaart op de post doen zodat hij hopelijk nog op tijd bij de jarige aankomt. 
Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot snel.

Groetjes Mirande1 opmerking:

  1. Hoi wat een mooie creatie.
    Wat lief zijn ze de pinquins.
    Groetjes Jackelien

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande