donderdag 24 december 2020

Sneeuwpop

 

Hallo allemaal, 

Met de nieuwe box up mal van Dutch Doobadoo maakte ik deze sneeuwpop. 


Dutch Doobadoo Box Art Snowman
470 713 840

Ik heb deze mal overgetrokken op wit cardstock en daarna uitgeknipt. De sjaal heb ik er zelf bij gemaakt. De rand van de hoed is gemaakt van hetzelfde designpapier. 
Tussen de twee sneeuwpoppen it een klein doosjes verstopt waar net een waxinelichtje inpast. Aan de voorkant van de sneeuwpop heb ik het gat eruit geknipt en hier een stuk vellum achter geplakt zodat het licht van het kaarsje goed te zien is 

 
De bovenstaande foto gemaakt in het donker. Hieronder zien jullie hoe het er bij daglicht uit kan zien. Je kunt dit leuke doosje ook als cadeautje weggeven met wat ronde pepermunt ballen in een zakje. Dat zijn dan de sneeuwballen. 


Met een zwarte fine-liner heb ik hier en daar nog wat accentlijntjes getekend. Onderaan de sneeuwpop heb ik nog een sneeuwrandje gemaakt met foambal klei. Leuk dat je weer even een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog. Ik wens jullie nog een hele fijne dag en hele Fijne Kerstdagen en tot de volgende keer. 

Groetjes Mirande

1 opmerking:

  1. wat een schattig kaartje,en een goed idee,met lichtje erin,brengt wat licht in deze donkere tijd

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande